Ja, on i moja przyjaciółka. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Ja, on i moja przyjaciółka.

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

Temat: Ja, on i moja przyjaciółka.

Piszę do Was ponieważ nie wiem jak zindepretować pewną sytuację. otóż mam od pół roku przyjaciela i od czasu do czasu się spotykamy pogadać czy na kawkę normalna koleżeńska znajomość. moja przyjaciółka wie o nim od samego początku. i dopiero wczoraj powiedziała mi że on do niej kiedyś tam pisał i próbował poderwać. tylko że wtedy jak on do niej pisał to ja go nawet nie znałam więc nie wiem z czego ona aferę robi. zastanawia mnie dlaczego wcześniej mi o tym nie powiedziała tylko dopiero teraz gdy ostatnio się z nim spotkałam a ona wyraźnie nie była z tego powodu zadowolona.  pytałam go o nią to on mówi że jej nie zna i napisał do niej "co to za ploty siejesz ze do ciebie pisałem?" tak ona do mnie pretensję że po co mu o tym powiedziałam  że miałam zachować to dla siebie i od razu się z tego wycofała. dziś na dowód że on do niej pisał przysłała mi screan ekranu jego wiadomości żebym uwierzyła. ale ja go wtedy nie znałam to co to mnie inetresuje a zresztą jeśli nawet to on nie jest moim facetem. o co w tym wszystkim chodzi? czy to podła intryga z jej strony czy ona chce mnie ostrzeć przed czymś?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Ja, on i moja przyjaciółka.

Czyli "przyjaciółka" powiedziała Ci coś w zaufaniu. Ty byłaś taką dobrą "przyjaciółką", że przekazałaś to, co powiedziała chłopakowi, z którym nawet nie jesteś w związku. Obecnie zastanawiasz się czy "przyjaciółka" intryguje przeciw Tobie, a tym samym czy jest przyjaciółką. Pozwól, że rozwieję Twoje wątpliwości: ani Ty, ani ona nie jesteście dla siebie przyjaciółkami (takimi bez cudzysłowiu).

3 Ostatnio edytowany przez chicka94 (2016-07-06 12:40:44)

Popieram, średnie z Was przyjaciółki jeśli pojawiają się takie sytuacje...

4

Autorko po pierwsze nie jesteś lojalna wobec przyjaciółki, a po drugie nie rozumiem co napisanie Twojego przyjaciela do twojej przyjaciółki ma do tego że się z nim przyjaźnisz.

5

A ja to odbieram inaczej. Przyjaciółeczka jest zazdrosna, że twoja przyjaźń z chłopakiem zmieni się w coś więcej. Chciała więc cię zniechęcić, ostudzić w zapałach, namieszać. No bo jak to - dawny abszyfikant śmie nie usychać latami z tęsknoty za nią niedoścignioną a z kimś innym coś kręcić? nie może być!

6

Macie rację przyjaciółkami to my siebie raczej nie możemy nazwać i przyjmuje Waszą krytykę na klatę. Lecz dziś dowiedziałam się od niego że zaczęła do niego wypisywać od wczoraj i przestawiać mnie w negatywnym świetle chcąc nas skłócić.

7 Ostatnio edytowany przez madoja (2016-07-06 17:12:21)

Czyli przyjaciółka UDOWODNIŁA że mówiła prawdę.
Twój "przyjaciel" Cię więc OKŁAMAŁ.
Do tego spotyka się z Tobą pół roku i nie robi nic w kierunku byście byli razem - a Ty najwyraźniej masz na to ochotę (zobacz jak strasznie łatwo wkurzasz się na nią, ale facetowi wybaczasz zaskakująco łatwo).
Daruj sobie tego faceta.
Przyjaciółkę zresztą też, skoro obmawia Cię za plecami, a i Ty sama jesteś wobec niej nielojalna.

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Ja, on i moja przyjaciółka.

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024