Tak jak we wstępie, to będzie powtarzające się tutaj pytanie. Chciałabym (może nawet za dużo powiedziane) ale co tam, chciałabym z kimś popisać, odnaleźć tutaj koleżankę, a wiem że to trudne (czasem bliskie niemozliwemu) ale jednak możliwe (tak wiem co przed chwilą napisałam w nawiasie). Więc moje pytanie brzmi czy ktoś chętny? Może być z drugiego końca świata, byleby się dogadać, a i wiek jakoś nie gra roli (dla ścisłości ja mam 30). Zastanawiałam się nad oryginalnym tematem i zwróceniem uwagi ale nic, tak, kompletnie nic mi nie wpadło do głowy. Jeszcze raz napiszę, chciałabym z kimś nawiązać kontakt, pisać o bzdurach, smutkach, radościach o tym co się dzisiaj zdarzyło i jutro i pojutrze. Pozdrawiam Tych co przeczytają i nie odpowiedzą, Tych co w ogóle nie przeczytają i oczywiście Tych co przeczytają i odpowiedzą
kolorowych snów
Cześć:)
Zapraszam Cię na któryś z wątków, tam na pewno będziesz mogła popisać i na temat, jak i nie na temat
nie na temat
Zwłaszcza
Hej ja chętnie z kimś popisze
Nawet ktoś to przeczytał i nawet napisał Właśnie wczoraj zagłębiałam się w różnych historiach. Podoba mi się tutaj, może zostanę. Nie myślałam w sumie o wypowiadaniu się na forum, ale w sumie .....ł. Zdecydowanie wieczorami do głowy wpadają mi dobre pomysły
to czekamy na te dobre pomysły
Jestem tutaj nowa i chętnie dołączę do twojej grupy,pozdrawiam Dnutka
Dnutka59 witaj tylko ja tu nie mam żadnej grupy ale z chęcią możemy popisać, wysyłam wiadomość
nie mam tej opcji przy Tobie Dnutka (bynajmniej nie widzę)
nie mam tej opcji przy Tobie Dnutka (bynajmniej nie widzę)
Zablokowałam swój e-mail.Jest forum i tu możemy pisać,wiadomo w granicach rozsądku,bo jednak wszyscy nas czytają.
To o czym będziemy pisały,jakie masz pomysły
to że tak "szybko" odpisałam to raczej dobrze o mnie nie świadczy, ale nie będę się tłumaczyć że czasu nie miałam (zawsze się znajdzie), albo że jestem osobą która odpowiada czasem po kilku dniach (trochę byłoby to obłudne patrząc na moje ogłoszenie czyż nie?), albo że tyyyylleeee ludzi do mnie napisało że naprawdę nie wyrabiam czasowo i w sumie brakuje mi tematu do pisania (chociaż teraz mówiąc szczerze brakuje mi tematu, lepsze pomysły przychodzą mi wieczorami do głowy, a wiem że czasem szczere przyznanie się do pustki w głowie (tak, teraz mam pustkę) przynosi zaskakujący temat (nie wiem czy w tym przypadku, ale pozostaje cień szansy). Mam jednak jedno ulubione pytanie (nie, to nie jest nic niezwykłego ) jeśli lubisz czytać to co najbardziej? pozdrawiam
Czesc Spadajaca, pisze wlasnie z drugiego konca swiata, a mianowicie ze Stanow. Jezeli chcesz to mozemy sobie popisac o wszystkim i o niczym. Na forum lub na maila. Jakos ostatnio bardziej niz zwyle doskwiera mi brak przyjaciolek, mozliwosci wygadania sie...Lubie czytac , podrozowac... jezeli chodzi o ksiazki to zabieram sie za "obca" Diany Gabaldon.... dobrze sie zapowiada:)
Inka witaj
Resztę wysłałam prywatnie bo w tym miejscu było więcej tekstu ode mnie, lecz się gdzieś zawieruszylo
Cześć.Prawie rok temu zmarła mi mama potem moje małżeństwo się zaczęło rozsypywac.Prócz synka nie mam nikogo.Jestem tu bo czuję się nie kochana, niechciana itd.nie wiem po co to piszę. ..Czuje jakby ktoś wyrwał mi serce i trozerwal je na strzepy
Cześć.Prawie rok temu zmarła mi mama potem moje małżeństwo się zaczęło rozsypywac.Prócz synka nie mam nikogo.Jestem tu bo czuję się nie kochana, niechciana itd.nie wiem po co to piszę. ..Czuje jakby ktoś wyrwał mi serce i trozerwal je na strzepy
Dziunio!
Witaj akurat tu wdeplam przed snem. Czasem trzeba to z siebie wyrzucić i tyle,jak coś to zaglądam tu i operuje mailem także żeby nie zabrzmiało to jako oferta sprzedawcy,ale zachęcam Cię do napisania prywatnie,z resztą jak wolisz. Z tym "niechceniem i niekochaniem " to mi kogoś przypominasz, tak mnie samą
Dziunio!
Witaj akurat tu wdeplam przed snem. Czasem trzeba to z siebie wyrzucić i tyle,jak coś to zaglądam tu i operuje mailem także żeby nie zabrzmiało to jako oferta sprzedawcy,ale zachęcam Cię do napisania prywatnie,z resztą jak wolisz. Z tym "niechceniem i niekochaniem " to mi kogoś przypominasz, tak mnie samą
Dziunio!
Dziunio!
Dziunio!
Tak nie mogłam wysłać wiadomości to teraz będzie ich 50 w sumie dużo klikalam więc możliwe, wątpię by ktoś to czytał ale jeśli ktoś czyta to tak właśnie wygląda moja walka z tabletem, uparty ale trafił swój na swego