Jak pokazać mu, że mi zależy - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Jak pokazać mu, że mi zależy

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

1

Temat: Jak pokazać mu, że mi zależy

Poznaliśmy się rok temu na portalu randkowym. Byłam krótko po rozstaniu. Z A. świetnie nam się pisało, on chciał się spotkać, ja ze względu na to, że nie uważam się za najpiękniejszą i jestem dość nieśmiała przekładałam spotkanie jak tylko się dało. Trwało to dwa miesiące po czym popełniłam jeden z większych błędów - wróciłam do byłego. Kontakt się urwał, A. napisał mi, że wiadomość o tym, że znowu jestem "zajęta" bardzo go przybiła i nie chce utrzymywać kontaktu bo po prostu nie chce zawracać sobie mną głowy. Mój związek potrwał pół roku i znowu katastrofa. Zerwałam z byłym i napisałam znowu do A., o którym nie udało mi się w międzyczasie zapomnieć. O dziwo ucieszył się, nadal był sam. Wszystko od początku, codzienne wiadomości, rozmowy o wszystkim, w końcu spotkanie po 2 miesiącach, kino, pierwsze wrażenie - super chłopak, przystojny, miły i ma tak poukładane w głowie. Powiedział mi, że jestem na prawdę ładną dziewczyną. Czułam zainteresowanie. Serduszka w wiadomościach, flirty. Spotkaliśmy się kilka razy. Później kłótnia podczas której A. wypomniał mi jak odrzuciłam go na początku. Dopiero wtedy dotarło do mnie naprawde jak bardzo go zraniłam. Wyjaśniliśmy sobie wszystko i znowu było dobrze. Ostatnio spotykamy się mniej więcej raz na tydzień lub dwa. Jest na prawdę miło, widzę jak na mnie patrzy i coś w tym jest ale ciągnie się to już 3 miesiące (spotkania) i żadnego pocałunku, za rękę złapał mnie może z raz. Chciałabym żeby było między nami coś wiecej, ale boje się zrobić pierwszy krok, chyba głównie dlatego, że wiem jak go zraniłam i nie chce jakby decydować za niego. Co mam zrobić? Jak z nim rozmawiać? Czy może to już friendzone z którego wyjść się nie da?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Jak pokazać mu, że mi zależy

No rzeczywiście trochę wszystko zepsułaś wracając do tamtego... ale skoro ten się ucieszył i wciąż jest Tobą zainteresowany, to może warto byłoby zrobić ten pierwszy krok? On Cię jeszcze nie pocałował, to Ty to zrób. Najwyżej się odsunie i nie pozwoli, chociaż nie sądzę. Gdyby nie zależało mu, to by raczej jakoś to okazał. Na razie okazuje, że jest zainteresowany.

3

Odp: Jak pokazać mu, że mi zależy

Krok po kroku przełamuj te bariery fizyczne. Usiądź blisko niego, dotknij go.

Ta kłótnia to katastrofa i przekreśla Wasz związek. Jesteś wolną dziewczyną, miałaś prawo wrócić do byłego chłopaka. Ten nowy sprawia wrażenie egoisty, dziwnego faceta. Jak z nim zostaniesz, to będzie robił awantury i zawsze do tego wracał.

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Jak pokazać mu, że mi zależy

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024