Problem z instruktorem prawa jazdy - brak odzewu - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » Problem z instruktorem prawa jazdy - brak odzewu

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 9 ]

Temat: Problem z instruktorem prawa jazdy - brak odzewu

Witajcie użytkownicy.
Nie mam pojęcia co robić. Po zakończeniu kursu teoretycznego, instruktor na koniec powiedział ,że zadzwoni do nas wszystkich w piątek. Dziś jest już poniedziałek. Nie ma odzewu. Nie wiem teraz, co robić. Czy samemu zadzwonić? Czy dać jeszcze parę dni, może jest zajęty? Ma przecież dane wszystkich uczestników zajęć. Może ma uraz do mnie? Albo mu się nie spodobałem?
Jaka jest ogólna zasada wg Was, kiedy powinno się o sobie przypomnieć jeśli ktoś obiecał zadzwonić a nie robi tego? Co myślicie? I jak zacząć tę rozmowę? Jak w ogóle rozmawiać przez telefon? Nie lubię tego.
Chciałbym już spróbować jazd big_smile

Pozdrawiam

Zobacz podobne tematy :
Odp: Problem z instruktorem prawa jazdy - brak odzewu

Witaj.
Jeśli powiedział, że zadzwoni do Was w piątek, to jak najbardziej możesz, a nawet powinieneś do niego zadzwonić, w końcu za kurs się płaci, więc trzeba również wymagać. Te pytanie co zadałeś na temat tego, kiedy wypada zadzwonić, to nie pasuje do tej sytuacji. Bo ten instruktor nie jest Twoim znajomym, po prostu płacisz i oczekujesz, żeby wszystko było w terminie. Albo po prostu przez przypadek zapomniał do Ciebie zadzwonić, albo (czego oczywiście nie życzę) jest to jakieś oszustwo i możecie nie doczekać się jazd.
Jak zacząć? Przedstawiasz się, mówisz że chodziłeś na teoretyczny kurs i spytaj się kiedy będziesz mógł zacząć praktyczny kurs. Jeśli dzwonimy do różnych firm, to najważniejsze jest, żeby w naszej wypowiedzi były konkrety. Więcej nie potrzeba.
Zauważyłam, że brakuje Ci pewności siebie. Będzie dobrze! Musisz nauczyć się wymagać tego, na co zasługujesz.

3

Ja też jestem za tym aby zadzwonić i dopytać.
To nie jest znajomy tylko przedstawiciel/pracownik firmy szkoleniowej, nie musisz mu się podobać.
Może nawet ucieszy się, że zadzwoniłeś bo zgubił telefony, telefon źle zapisany czy coś.
Śmiało dzwoń i pytaj.

4

Dzwoniłem. Powiedział że zadzwoni o 17 i się umówi ze mną. Nie zadzwonił.
Oszustwo jest wykluczone bo to rzetelny gość. Wiele osób u niego było i wszystko ok.
Może serio ma coś do mnie?

5

jecienski62 napisał/a:

Oszustwo jest wykluczone bo to rzetelny gość. Wiele osób u niego było i wszystko ok.

Ja na twoim miejscu bym do niego ponownie zadzwonił i zdrowo go opier.......
Płacę to wymagam! I ty również powinieneś kierować się tą zasadą.

6

jecienski62 napisał/a:

Chyba niezbyt rzetelny skoro obiecał i nie zadzwonił po raz drugi już.

Zapłaciłeś za cały kurs?

7

jecienski62 napisał/a:

Zadzwoń jeszcze raz i grzecznie lecz stanowczo się "przypomnij"
Jest to jedyny instruktor jazd w tej szkole? Nie masz numeru telefonu do innego?

8

Tak, jest jedyny. Chciałbym sie wycofać ale wpłaciłem zaliczke 150 zł. Pewnie nie da sie jej odzyskać

9 Ostatnio edytowany przez Kleoma (2016-06-29 16:47:08)

jecienski62 napisał/a:

Tak, jest jedyny. Chciałbym sie wycofać ale wpłaciłem zaliczke 150 zł. Pewnie nie da sie jej odzyskać

Da się o ile będą ku temu powody oraz masz kwit na to, że zapłaciłeś. Masz?
A umowę jakąś masz?

Poza tym on chyba będzie chciał zarobić więcej z racji szkolenia ciebie. Może ma dużo kursantów teraz bo wakacje i nie wyrabia się z godzinami.

Posty [ 9 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » Problem z instruktorem prawa jazdy - brak odzewu

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024