Problem z miesiączką - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ZDROWIE KOBIETY » Problem z miesiączką

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 10 ]

1 Ostatnio edytowany przez NieśmiałaXx (2016-06-26 11:07:18)

Temat: Problem z miesiączką

Witam was kobitki,
Mam taką dosyć nie typową sprawę, otóż mam 20 lat jesteśmy z chłopakiem już dosyć długo i mimo tego że zawsze mam nie regularną miesiączkę to wydaje mi się dziwna jedna sprawa.
Chodzi tutaj o to że gdy dostałam w zeszłym miesiącu okres który trwał około 4-5 dni, dostałam za 2 tygodnie kolejny i teraz wg. kalendarzyka powinnam dostać 23-24 czerwca i tutaj nadal nic.
Boję się, że mogę być w ciąży lub coś nawet gorszego i nwm już co mam myśleć o tym wszystkim, czy którejś z was się też coś podobnego przytrafiło ? sad
Miesiączkę dostałam 17 Maja i później po 2 tygodniach - 2 czerwca sad Więc już powinna być. Dodam jeszcze, że bolą mnie co jakiś czas plecy oraz podbrzusze i chodzę częściej do łazienki jak zawsze przed okresem.

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez Mystique71 (2016-06-26 15:00:36)

Odp: Problem z miesiączką

W jaki sposób opierasz się na  kalendarzyku, skoro miesiączkujesz nieregularnie?

3

Moze idź do ginekologa.

4

Staram się ten kalendarzyk prowadzić tak jak mi miesiączka przypada, wtedy odliczam cykl może to głupie ale no nic innego na razie nie mogłam zrobić. Co do ginekologa to jest dłuższa historia

5

ogarnij najpierw co się dzieje, że masz nieregularną. to nie jest normalne.

6

Nie byłam nigdy u ginekologa więc normalne raczej ^^

7

NieśmiałaXx napisał/a:

Staram się ten kalendarzyk prowadzić tak jak mi miesiączka przypada, wtedy odliczam cykl może to głupie ale no nic innego na razie nie mogłam zrobić. Co do ginekologa to jest dłuższa historia

Ale skoro masz nieregularnie, to skąd wiesz,że miesiączka nastąpi za 3-4 czy 5 tygodni?

8

NieśmiałaXx napisał/a:

Nie byłam nigdy u ginekologa więc normalne raczej ^^

Jaki jest ukryty sens tego zdania? Bo jawnego sensu to ono nie ma...

9

NieśmiałaXx napisał/a:

Witam was kobitki,
Mam taką dosyć nie typową sprawę, otóż mam 20 lat jesteśmy z chłopakiem już dosyć długo i mimo tego że zawsze mam nie regularną miesiączkę to wydaje mi się dziwna jedna sprawa.
Chodzi tutaj o to że gdy dostałam w zeszłym miesiącu okres który trwał około 4-5 dni, dostałam za 2 tygodnie kolejny i teraz wg. kalendarzyka powinnam dostać 23-24 czerwca i tutaj nadal nic.
Boję się, że mogę być w ciąży lub coś nawet gorszego i nwm już co mam myśleć o tym wszystkim, czy którejś z was się też coś podobnego przytrafiło ? sad
Miesiączkę dostałam 17 Maja i później po 2 tygodniach - 2 czerwca sad Więc już powinna być. Dodam jeszcze, że bolą mnie co jakiś czas plecy oraz podbrzusze i chodzę częściej do łazienki jak zawsze przed okresem.

Idź wreszcie do ginekologa, zrób test ciążowy.
Bo tu nikt Ci nie poradzi. Nie wiemy co to może być, dlaczego w tym wieku nieregularnie miesiączkujesz.
Do ginekologa powinnaś pójść już dawno.
Po pierwsze z powodu nieregularnych miesiączek, po drugie z powodu rozpoczęcia współżycia.

10

A jaka jest ta długa historia? Strach?? Też się bałam pierwszej wizyty ale dałam radę.

Posty [ 10 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ZDROWIE KOBIETY » Problem z miesiączką

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024