płodność czy nie płodność? zajście w ciążę - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » płodność czy nie płodność? zajście w ciążę

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: płodność czy nie płodność? zajście w ciążę

Witam, mam 22 lata i wraz z moją kobietą kocham się częściej niż 6 razy w tygodniu bez żadnych zabezpieczeń i staramy się o dzieciaka już ponad miesiąc, ale nic z tego dalej... Czy często tak jest, że pary starają się o to tak długo? Zdarza się ze dłużej? Czy po prostu jest bardzo duże prawdopodobieństwo, że któreś z nas jest bezpłodne??

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: płodność czy nie płodność? zajście w ciążę

moi znajomi starali się o dziecko przez rok. W końcu zaczęli chodzić do kliniki leczenia bezpłodności zrobili masę badań i okazało się ze wszystko jest ok. w tym samym miesiącu kiedy robili badania znajoma zaszła szczęśliwie w ciążę.

3

Jezu autor postu to chyba jakiś troll.

Aż miesiąc/ tak długo?

No bez jaj.

Na lekcjach biologii w 4 klasie bodajże uczą kiedy kobieta może zajść w ciążę w danym miesiącu, ile jest cykli owulacyjnych w roku, może warto odgrzebać stare książki.

4

Wtf??  Prima aprilis juz byl!!

5

Masakra.. Można się martwić dopiero po roku starań..
Ja miałam 19 lat narzeczony 20 staraliśmy się intensywnie ( tzn częściej niż wy)  i udało się w 8 cyklu tj po 8 miesięcach. A już wcześniej zdarzało nam się " zaszaleć " także spokojnie

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » płodność czy nie płodność? zajście w ciążę

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024