Czy on kocha? Czy tylko traktuje dobrze? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » Czy on kocha? Czy tylko traktuje dobrze?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 11 ]

Temat: Czy on kocha? Czy tylko traktuje dobrze?

hej!

jestem z moich chlopakiem juz 4 miesiace, czyli juz dosc dlugo. mam jednak watpliwosci czy moj chlopak mysli o mnie powaznie i co tak naprawde czuje..

ostatnio pojechal do domu na 2 tygodnie (jest z Litwy) i odkad tam jest ani razu nie napisal ze teskni, ze chcialby zebym byla obok itp.
mi bardzo jego brakuje i pragne slyszec te slowa, to normalne w zwiazku. napisalam mu ostatnio ze bardzo dlugo go nie ma i ze tesknie a on nic na to nie odpowiedzial..
niby traktuje mnie dobrze, pochodzi z dobrego domu czyli ma dobre maniery, ma szacunek, mowi ze cos do mnie czuje ale co konkretnie to nie mowi. czasem ma  wrazenie, ze traktuje mnie dobrze bo jestem jego dziewczyna a nie dlatego, ze za mna szaleje. do tej pory widze ze jeszcze sie nie zakochal. nie wiem juz co myslec.. pomoze ktos?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Czy on kocha? Czy tylko traktuje dobrze?

4 miesiące to długo ? To w zasadzie nic.. rzadko kiedy można kogoś kochać po tak krótkim czasie kochać prawdziwa miłością. Jeśli masz wątpliwości pogadaj z nim i powiedz co czujesz

3 Ostatnio edytowany przez czekoladowadiana (2016-06-12 07:15:07)

niby nie duzo ale dla niektorych tak. wczoraj mocno sie z nim pozarlam bo kazalam mu przemyslec jak sie zachowuje i napisac jak juz to zrobi. to on na to ze 'o ksiezniczka chce odpowiedzi dopiero jutro...ok' i mnie niezle wkurzyl. po pierwsze skad ta ksiezniczka? albo rozmawiamy szczerze o tym co nas boli albo sie bawimy? a po drugie po co ten chamski ton????

on doskonale wie co ja czuje. m. in. o to sie z nim pozarlam

4

Moze on nie potrzebowal nic przemyslac ?
A odpowiedz zna juz dzis ?
A ksiezniczka, to chyba zadna obelga ?

5 Ostatnio edytowany przez RavenKnight (2016-06-12 09:38:28)

Takim zachowaniem wybitnie pokazuje, że Cię nie kocha, koleżanko.

Jak ktoś darzy drugą osobę uczuciem, albo chociaż szacunkiem, to przynajmniej z grzeczności odezwie się i zapyta jak się czujesz, co u Ciebie, wesprze itp.

Uważaj, bo to pewnie kolejny z tych cwaniaczków, którzy traktują kobietę przedmiotowo, czyli do seksu i cicho sza.

Przecież on Cię nawet dobrze nie traktuje, gdzie Ty masz oczy tongue

RavenKnight napisał/a:

Uważaj, bo to pewnie kolejny z tych cwaniaczków, którzy traktują kobietę przedmiotowo, czyli do seksu i cicho sza.

no pewnie, rozgryzles go na 100% smile przeciez jestem masochistka i przy wyborze partnera kieruje sie tym, przy ktorym bede miala najgorzej...

jest to chlopak wyksztalcony, z dobrego domu, o dobrych manierach. zawsze przepuszcza kobiete przodem, pyta sie co ty chcesz robic i robi rzeczy zebys byla szczesliwa. nie takiego ksiecia sobie wyobraziles, co? wink

wkurza mnie konkretnie ta sytuacja i ze jest tak uparty i nie zrobi nic co ktos mu powie. a o prosta rzecz chodzilo. zanim zaczelam sie upominac o czulosci to dostawalam je na kazdym kroku.

7

To po co się upominałaś, jeśli dostawałaś je na każdym kroku? Chyba pogubiłaś się w logice.

8 Ostatnio edytowany przez RavenKnight (2016-06-12 22:56:55)

czekoladowadiana napisał/a:
RavenKnight napisał/a:

no pewnie, rozgryzles go na 100% smile przeciez jestem masochistka i przy wyborze partnera kieruje sie tym, przy ktorym bede miala najgorzej...

jest to chlopak wyksztalcony, z dobrego domu, o dobrych manierach. zawsze przepuszcza kobiete przodem, pyta sie co ty chcesz robic i robi rzeczy zebys byla szczesliwa. nie takiego ksiecia sobie wyobraziles, co? wink

wkurza mnie konkretnie ta sytuacja i ze jest tak uparty i nie zrobi nic co ktos mu powie. a o prosta rzecz chodzilo. zanim zaczelam sie upominac o czulosci to dostawalam je na kazdym kroku.

No sorki, ale piszesz na forum, więc oczekujesz opinii ludzi z zewnątrz.

Nie zawsze będzie trafna, wiem tyle ile napiszesz, nie jestem nieomylnym rycerzem.

A z tego co napisałaś nie kwapi się do kontaktu z Tobą i okazywania uczuć, co spowodowało że napisałem diagnozę taką, a nie inną.

Na dodatek sama piszesz, że masz wątpliwości co do jego uczuć, a gdy ktoś ustosunkuje swoją wypowiedź do tego, to się obrażasz.

Może jakbyś więcej napisała, to bym był w stanie napisać rzetelniejszą opinię.

Więc kochana, nie strosz piórek, bo to dziecinne jest.

9 Ostatnio edytowany przez czekoladowadiana (2016-06-12 23:46:47)

moze i pogubilam logike, ale czym dluzszy staz zwiazku to zaczelam wypytywac o jego glebsze uczucia, na co on odpowiedzial ze ma do mnie duze uczucia i ze jest szczesliwy. liczylam oczywiscie na inna odpowiedz, wiec moze dlatego taka zaborcza sie zrobilam.

nie wiem, Raven, od 9 dni jest w domu na Litwie i malo sie odzywa. po tak dlugim czasie oczekiwalam wiekszych checi rozmowy przez telefon albo mowienia, ze teskni. przedtem nie mialam zadnych watpliwosci bo czesto sie widywalismy, rozmawialismy przez telefon, mowil jaki jest szczesliwy i tak dalej. ostatnio ciagle gdzies jezdzi i jest to dla mnie coraz bardziej meczace wiec oczekiwalam tylko czestego kontaktu i okazyjnego 'tesknie za toba'

10 Ostatnio edytowany przez Bolesław (2016-06-15 13:52:50)

Pytanie jest tylko jedno. W sytuacji kiedy doskonale wiesz, jakie on żywi "uczucia" wobec Ciebie (dla niedomyślnych, że Ciebie nie kocha, niezbywalnym kryterium jest jego zachowanie, co powinno być jasne, nawet w sytuacji kiedy będzie to w przyszłości zakłamywał) czy dałaś mu już dupy czy nie? Bo jak nie to nie ma się czym przejmować, może ciekawą na miejscu, ale znajomością dwojga ludzi, którzy mają inne zapatrywania na swoje życia (i uczucia) ponieważ możesz w życiu mieć jeszcze setki takich znajomości. Natomiast jeśli już dałaś to pojawia się kwestia odbudowania szacunku do samej siebie i szanowania siebie w przyszłości, bo nawet jak wróci to dalej będzie Cię na powrót mamił bo przecież jest młodym chłopakiem i potrzebuje jakiejś dupy. Czemu więć miałby z Ciebie rezygnować? A jak widać na tym przykładzie, nie jest on jeszcze na tyle doświadczony, że nie umie, jak to powiedzieć, w 100% kłamać? Czy się mylę?

11

Boleslaw ma w moim odczuciu rację, choć ja założyłabym że on się tobą zmęczył przez twoja zaborczosc. Zaborczosc = brak klasy. Facet który przestanie szanować babkę juz nigdy jej nie będzie szanował.

Posty [ 11 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » Czy on kocha? Czy tylko traktuje dobrze?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024