Bardzo kogoś zraniłam, jak się z tym uporać? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Bardzo kogoś zraniłam, jak się z tym uporać?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

1

Temat: Bardzo kogoś zraniłam, jak się z tym uporać?

Sprawiłam, że ktoś mnie nienawidzi, uważa za zero, oraz że jestem innym człowiekiem, niż myślał, że jestem. Nie zrobiłam tego celowo, nie chciałam tego, już od dłuższego czasu mnie to gryzło, ale w porę nie przerwałam tej relacji, która z mojej perspektywy zmierzała donikąd. Widywaliśmy się bardzo rzadko, nie dawałam się pocałować czy dotknąć (o seksie już nie mówiąc), odsuwałam go od siebie zamiast uczciwie to uciąć (ciągle chciałam o tym "pomyśleć", ale moment "myślenia" nieustannie przesuwałam).

Ostatnie spotkanie było bardzo przykrym wydarzeniem. Padły groźby i wyzwiska w stronę moją i bliskich, oraz inne bardzo nieprzyjemne słowa i kłamstwa. Dałam się sprowokować czego teraz żałuję, bo tak naprawdę jedyną ofiarą tej sytuacji był on, nie ja.

Czy dobrym rozwiązaniem byłoby napisanie do tego faceta i przeproszenie oraz wyjaśnienie sytuacji od początku do końca, czy będzie to raczej przejaw egoizmu?

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez Excop (2016-06-08 10:51:24)

Odp: Bardzo kogoś zraniłam, jak się z tym uporać?

Trochę zbyt lakoniczne.
Wynika z tego, że w końcu zdobyłaś się na wywalenie kawy na ławę? Czy jednak, kto inny Cię wyręczył w tym przykrym obowiązku?

3

Jesli naprawde nie dawalas zadnych znakow, nie pozwalalas sie dotknac itd, czy naprawde jego zranilas ?
Nawet jesli padlo z jego ust konkretne pytanie, typu - czy bedziesz ze mna, a Ty nie udzielilas zadnej odpowiedzi, tez nie masz sobie nic do zarzucenia.
Co chcesz wyjasniac ? Ze go nie chcesz ? Tak bywa, ze jedno chce byc w zwiazku, a druga osoba nie.
Jeszcze wyzywal i grozil ?

4

Za mało danych.

Napisz coś więcej.

5

Widać że mężata, za dużo facetowi obiecała i jazda.

6

Ivana napisał/a:

Ostatnie spotkanie było bardzo przykrym wydarzeniem. Padły groźby i wyzwiska w stronę moją i bliskich, oraz inne bardzo nieprzyjemne słowa i kłamstwa. Dałam się sprowokować czego teraz żałuję, bo tak naprawdę jedyną ofiarą tej sytuacji był on, nie ja.

Czy dobrym rozwiązaniem byłoby napisanie do tego faceta i przeproszenie oraz wyjaśnienie sytuacji od początku do końca, czy będzie to raczej przejaw egoizmu?

chcesz go przepraszać za to, że rzucał groźbami i wyzwiskami pod Twoim adresem i Twoich bliskich ?

Dlaczego ?

7

Opcja gościu niezrównoważony psychicznie. Poczucie absurdalnego poczucia winy w pakiecie promocyjnym.

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Bardzo kogoś zraniłam, jak się z tym uporać?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024