zazdrosny mąż - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » zazdrosny mąż

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2 ]

1

Temat: zazdrosny mąż

Jestem facetem, ale piszę na Waszym forum, bo oczekuję bezstronnej opinii. Z żoną jesteśmy 50+ , dwoje dzieci. Żona odnowiła znajomości z przeszłości z koleżankami i kolegami. Z początku było fajnie i niewinnie. Najpierw były spotkania w knajpkach (bez partnerów), nawet byli kilka razy zaproszeni do nas do domu. Później do spotkań doszły wyjazdy na wycieczki, najpierw raz w roku a teraz dwa razy w roku, z ich ustaleniem, że nie zabierają ze sobą partnerów. Ze spotkań żona wraca o 1,00 w nocy. Dla żony stały się bardzo ważne te spotkania. Mój sprzeciw co do wyjazdów i spotkań rodzi bardzo ostrą reakcję mojej żony, która twierdzi, że chcę ją zamknąć w złotej klatce. Te wyjazdy bardzo mnie bolą. Napiszcie czy powinienem zacisnąć zęby i pozwolić żonie na te spotkania.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: zazdrosny mąż

A skąd zrodził się ten sprzeciw?
Czy masz podstawy,by nie ufać własnej żonie?

Posty [ 2 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » zazdrosny mąż

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024