Ryzyko ciąży - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

Temat: Ryzyko ciąży

Witajcie. Mam nurtujące mnie pytanie.Czy podczas ocieranie się narzadami,  on bez majtek, a ja lekkie, materiałowe,  jest szansa na zajście w ciążę na 10 dni przed okresem? Czy możliwe jest przedostatnie się plemników do wnętrza pochwy?
Pozdrawiam.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Ryzyko ciąży

Ludzie nie rozmnażają się przez osmozę, a plemniki to nie Komando Foki.
Chcesz seksu, a nie chcesz ciąży, to poczytaj o dostępnych metodach antykoncepcji i wybierz najodpowiedniejszą dla siebie. Zacznij myśleć dziecko zanim dorobisz się swojego, którego obecnie nie chcesz.

3

Tak, jest to możliwe. Zdarza się cholernie rzadko, ale nie można niczego wykluczyć. Mam nadzieję, że po najedzeniu się takiej dawki strachu nareszcie zaczniesz myśleć przed, ewentualnie w trakcie. Gumki drogie nie so.

4

Lwica_ napisał/a:

Tak, jest to możliwe. Zdarza się cholernie rzadko, ale nie można niczego wykluczyć. Mam nadzieję, że po najedzeniu się takiej dawki strachu nareszcie zaczniesz myśleć przed, ewentualnie w trakcie. Gumki drogie nie so.

Już się strachu najadła,to trzeci wątek w tym temacie.

5

majkaszpilka napisał/a:

Już się strachu najadła,to trzeci wątek w tym temacie.

Czyli będą trojaczki.

6

ja słyszałam, że głupich się nie sieje, sami się rodzą, więc może być więcej niż tylko trojaczki

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024