Wizyta u ginekologa - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Wizyta u ginekologa

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: Wizyta u ginekologa

Hej Wam wszystkim. Mam takie pytanie. Mam 20 lat i jestem dziewicą. Byłam wczoraj u ginekologa i ku mojemu zdziwieniu nawet nie zapytał się o to, czy jestem czy nie. Potem zrobił badanie, przyznam że nieco mnie bolało, zrobił cytologię i potem usg na brzuchu i pod nim. Po wizycie, po kilku godzinach i dzisiaj rano zaczęła lecieć mi krew. Nie dużo, ale też i nie mało. Czy jest możliwość, aby moja błona dziewicza została przerwana podczas badania?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Wizyta u ginekologa

Teoretycznie jest taka możliwość, dobry ginekolog powinien zapytać czy już współżyłaś czy nie. Mogłas sama go poinformować o tym i poprosić o delikatniejsze badanie.

3

Najprawdopodobniej przerwana została błona. Gdybyś powiedziała lekarzowi, bądź On zapytał czy jesteś dziewicą to cytologię wykonałby przez odbyt. Badanie jest bolesne wiem bo sama przeszłam smile

4

Niestety najprawdopodobniej zostałaś rozdziewiczona neutral Ja miałam to samo - 12 lat, pierwsza wizyta, bardzo niemiła lekarka wpychająca mi co sił wziernik do środka. Nawet nie zdążyłam zareagować. Ogólnie nie polecam i łączę się w bólu, ale wiedz, że przynajmniej nie będziesz miała problemów podczas pierwszego razu - mnie to akurat bardzo ucieszyło, gdy już przyszło co do czego tongue

5

Lwica czemu w tak młodym wieku byłaś już u ginekologa??

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Wizyta u ginekologa

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024