Samotność doskwiera - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Samotność doskwiera

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

Temat: Samotność doskwiera

Cześć.
Od kilku miesięcy nie mam już chłopaka i się pogodziłam się z stratą ukochanej osoby. Czuje się samotna bez chłopaka, nie mówię tu o byłym tylko jakim innym. Brakuje mi  czułości (przytulania, całowania no i wiecie czego z osobą ukochaną). Jak sobie z tym poradzić?   Niestety nie jestem taką osobą na którą zwracają uwagę chłopaki. Nawet sama czasem odstraszam ich nieświadomie. Nawet boje się jak zaufam, że znowu mnie jakiś sposób zada mi ból.

Jak sobie z tym poradzić?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Samotność doskwiera

Hej, dlaczego uważasz ze ich odstraszasz?  Brzmi trochę jak kompleks.

3

Czasem coś powiem takiego i mam takie wrażenie

4

Nie powinnaś tak myśleć i się oceniać. Na pewno to nie jest problemem tylko Ty masz negatywne nastawienie. Jest dużo fajnych facetów na pewno ktoś się Toba zainteresował nie raz tylko Ci tego nie powiedział smile i Na pewno ktoś się nie raz Toba zainteresuje i będzie Cie podrywać smile

5 Ostatnio edytowany przez Mixxs (2016-05-16 16:05:53)

Od małego dziecka jestem sam a ostatnio nie mam kobiety od 4 lat parę miesięcy to pikuś norma smile Zdaje sobie sprawe że jest chore ale da się żyć bez przytulania, całowania, czułości, dotyku i se*u. Zbuduj swój własny system wartości, po prostu zajmij się sobą żyj dla siebie praca, szkoła, pasje, hobby, rozwój osobisty a na pewno kiedyś ta osoba sie znajdzie czasem trzeba jej pomóc. Co do odstraszania większość kobiet tak robi bo to naturalny odruch przed obca osoba otwieraj sie na nowe znajomości ale bądź czujna. Pozdrawiam.

6 Ostatnio edytowany przez Astral Shadow (2016-05-18 19:15:52)

imienko94 napisał/a:

Cześć.
Od kilku miesięcy nie mam już chłopaka i się pogodziłam się z stratą ukochanej osoby. Czuje się samotna bez chłopaka, nie mówię tu o byłym tylko jakim innym. Brakuje mi  czułości (przytulania, całowania no i wiecie czego z osobą ukochaną). Jak sobie z tym poradzić?

Powiem z własnego doświadczenia że nie ma na to sposobu, coby sie nie robiło to i tak powraca czasem ze zdwojoną siłą. Ja od przeszło 2 lat jestem sam a byłem w związku 10 lat

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Samotność doskwiera

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024