Mam wrażenie że mój chłopak mnie okłamał. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Mam wrażenie że mój chłopak mnie okłamał.

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

Temat: Mam wrażenie że mój chłopak mnie okłamał.

Jak w tytule. Od wczoraj chodzę struta bo mam wrażenie że mój facet skłamał mi prosto w oczy. Zacznę może od początku. TŻ pracuje w trybie trzyzmianowym. W tym tygodniu przypadają mu nocki. Normalne było to że często chodził na nocke z piątku na sobotę, ale już z soboty na niedzielę to może był 2- 3 razy w ciągu trwania naszego ponad 2 letniego związku.
Wczoraj powiedział mi ze idzie na nockę też dziś, niby nie mają roboty ale produkcja musi iść. Przyjęłam do wiadomości i wszystko było by ok. Gdyby nie to że gdy wyszedł od de mnie wczoraj to od razu wykonał telefon zaraz po wejściu do samochodu. Często patrze jak odjeżdża i widziałam ze rozmawiał dość długo.

No i sobie ubzdurałam że wcale nie idzie dziś do pracy tylko pewnie będzie z kumplami się szlajał, pójdzie na jakąś imprezę. Nie chcę go spytać do kogo dzwonił po wyjściu ode mnie bo powie że go sprawdzam(szpieguje), telefonu też mu nie będę przeglądać ( raz że nie chcę, a dwa chyba ze strachu że coś tam mogę znaleźć)

Przestałam mu ufać przez wybujałą wyobraźnie i teraz tylko ryczeć mi się chcę.

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez Chlopak159 (2016-05-14 17:45:35)

Odp: Mam wrażenie że mój chłopak mnie okłamał.

Autorko nie przesadziłaś trochę, a jak to był zwykły telefon ? Przeciez ma prawo ktos do niego zadzwonic, moze ktos chcial sie go o cos spytac a o byl w drodze do pracy. Nie rób nie potrzebnych problemów w związku smile

3

Chyba trochę Cię ponosi Autorko.

4

Tworzysz sobie problemy na siłę. Coś takiego to jeszcze za mało żeby podejrzewać kłamstwo

5 Ostatnio edytowany przez emde (2016-05-14 20:00:12)

Czy jesteś pewna, że to on zainicjował połączenie?
Czy on miał świadomość, że możesz go widzieć z okna?
Czy w waszym życiu dzieje się coś co może wskazywać na nagłe ochłodzenie uczuć z jego strony?

6

Sama mówisz, że to wybujała wyobraźnia.

Czy on ma powód, żeby kłamać o imprezie z kumplami? Jakby ci po ludzku powiedział, jutro chcę wyjść z kolegami na piwo, to jak byś zareagowała? Robisz mu problemy z takich powodów?

7

Ja ci wyjaśnię co widziałaś: chłopak wybierał się do pracy, a tu zadzwonił do niego kumpel i chciał go wyciągnąć na imprezę. Długo musiał z nim gadać, żeby go spławić, ale żeby tamten się nie obraził, że on jednak nie może dzisiaj balować, bo musi jechać do roboty. No i do tej roboty pojechał.   smile

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Mam wrażenie że mój chłopak mnie okłamał.

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024