witam mam 29 lat juz prawie rozwodka chcialabym poznac kogos ,chocby popisac moze na poczatek tu pozniej np fb dziekuje podrawiam jestem bardzo sa motna
Hej Jestem trochę młodsza, ale chętnie pogadam
hej dzieki z a odpis
hej ja tez jestem samotna, mieszkam w duzym miescie i tak wyszlo ze nie mam tu nikogo, chetnie Cie poznam........jesli masz ochote
hej gosia jak do ciebie napisac?
czesc również chętnie popisze, pogadam
witam ja również ,potrzebuje kogos do rozmów.pozdrawiam
JAK DO WAS NAPISAC MOZECIE JAKOS PODAC MI W PRIV LINKI NA FB?
witam mam 29 lat juz prawie rozwodka chcialabym poznac kogos ,chocby popisac moze na poczatek tu pozniej np fb dziekuje podrawiam jestem bardzo sa motna
Witam wszystkich, czuje się bardzo samotną mam męża i trójkę dzieci chciałbym czasami się komuś wygadać
ale jak do was napsiac na priv?
Zauważyłam jak sporo osób odpisało. Jestem młodą osobą jak pewnie niektóre z was i zaskakuje mnie to jak dużo osób czuje się samotnych mając bliskich wkoło siebie. Dlatego też fajnie, że ktoś zakłada takiego posta. Bo każdy z nas potrzebuje kogoś, choćby jedynie z internetu by móc mu się wygadać ( wypisać ) i poczuć lepiej. Kogoś kto doradzi. Jeśli ktoś chciałby pogadać, nawet o byle czym o głupotach albo i o poważnych sprawach to i ja chętnie pogadam i poznam kogoś..
Sylwia napisalam Ci wiadomosc na meila jak napisac do kogos.
to jeszcze tu napisze : jak masz po lewej stronie osoby, ktore umieściły wiadomosc w danym temacie na dole jest "e-mail" i tam piszesz
Też mogę po pisać. ale nie mam fb wiec jedynie poczta albo tel.
Witam Wszystkich obecnych na tym forum , jestem tutaj świeżynką. Szukam osób ,które maja nieco czasu i są chętne do kontaktu mailowego. Odpowiem każdemu kto do mnie napisze. Przeżyłam już kawałek życia ,ciągle pozostaję osobą pogodną i otwarta na ludzi. Zapraszam do rozmowy. Zosia