witam szukam znajomości ,przyjażni bratniej duszy - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » witam szukam znajomości ,przyjażni bratniej duszy

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 15 ]

Temat: witam szukam znajomości ,przyjażni bratniej duszy

witam mam 29 lat juz prawie rozwodka chcialabym poznac kogos ,chocby popisac  moze na poczatek tu  pozniej np fb dziekuje podrawiam jestem bardzo sa motna

Zobacz podobne tematy :
Odp: witam szukam znajomości ,przyjażni bratniej duszy

Hej smile Jestem trochę młodsza, ale chętnie pogadam smile

hej dzieki z a odpis

4

hej ja tez jestem samotna, mieszkam w duzym miescie i tak wyszlo ze nie mam tu nikogo, chetnie Cie poznam........jesli masz ochote

hej gosia jak do ciebie napisac?

6

czesc smile również chętnie popisze, pogadam smile

7

witam ja również ,potrzebuje kogos do rozmów.pozdrawiam

JAK DO WAS NAPISAC MOZECIE JAKOS PODAC MI W PRIV LINKI NA FB?

9

sylwiasylwiasylwia napisał/a:

witam mam 29 lat juz prawie rozwodka chcialabym poznac kogos ,chocby popisac  moze na poczatek tu  pozniej np fb dziekuje podrawiam jestem bardzo sa motna

10

Witam wszystkich, czuje się bardzo samotną mam męża i trójkę  dzieci chciałbym czasami się komuś wygadać

ale jak do was napsiac na priv?

12

Zauważyłam jak sporo osób odpisało. Jestem młodą osobą jak pewnie niektóre z was i zaskakuje mnie to jak dużo osób czuje się samotnych mając bliskich wkoło siebie. Dlatego też fajnie, że ktoś zakłada takiego posta. Bo każdy z nas potrzebuje kogoś, choćby jedynie z internetu by móc mu się wygadać ( wypisać ) i poczuć lepiej. Kogoś kto doradzi. Jeśli ktoś chciałby pogadać, nawet o byle czym o głupotach albo i o poważnych sprawach to i ja chętnie pogadam i poznam kogoś.. smile

13

Sylwia napisalam Ci wiadomosc na meila jak napisac do kogos.
to jeszcze tu napisze : jak masz po lewej stronie osoby, ktore umieściły wiadomosc w danym temacie na dole jest "e-mail" i tam piszesz smile

14

Też mogę po pisać. ale nie mam fb wiec jedynie poczta albo tel.

15

Witam Wszystkich obecnych na tym forum , jestem tutaj świeżynką. Szukam osób ,które maja nieco czasu i są chętne do kontaktu mailowego. Odpowiem każdemu kto do mnie napisze. Przeżyłam już kawałek życia ,ciągle  pozostaję osobą pogodną  i otwarta na ludzi. Zapraszam do rozmowy. Zosia

Posty [ 15 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » witam szukam znajomości ,przyjażni bratniej duszy

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024