nie wiem czego chce - dziwny zwiazek - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » nie wiem czego chce - dziwny zwiazek

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: nie wiem czego chce - dziwny zwiazek

Witam,

Mam bardzo duzy problem

- dwa lata temu poznalem dziewczyne, poznalismy sie przypadkiem i tak postanowilismy bez całej tej otoczki byc w zwiazki (czyli 1 randek etc)
- szybko wprowadzilismy sie do siebie, mieszkamy razem dwa lata,

problem jest taki, ze dziewczyna duzo wklada do tego zwiazku od siebie, a ja prawie nic poza tym ze jestem i pomoca materialna (ona nie pracuje bo jest chora).
nie wiem czy ja kocham, czy to tylko przyzywczajenie - nie pozwalam odejsc jej, bo jak odchodzi lapie ja i przekonuje, jak mowi ze bedzie z kims innym gul mi skacze,
ale gdy juz jest nie szanuje jej, nie traktuje jak kobiety - jest mi obojetna, gdy znowu odchodzi, - to samo.

Nie wiem czy mam problemy ze soba, ale mam przy sobie fajna osobe - jest mi bliska, dobrze nam sie spedza czas - ale jak juz jest nie jest do mnie tak atrakcyjna jak odchodzi, i tak w kolko.

Co sadzicie, co powinienem zrobic, aby wydoroslec - czy ten zwiazek mimo wielu negatywnych chwil ma racje bytu?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: nie wiem czego chce - dziwny zwiazek

Pozwol jej odejsc.
Dlaczego ja meczysz ? Dla wlasnego egoizmu ?
Lubisz ja ? To pozwol dac jej szanse na to, zeby ktos ja pokochal.
A Ty nie wiem, albo sam dorosniesz, albo jakas terapia Ci pomoze ?

3

Jeśli masz 21 lat to po prostu jesteś emocjonalnie niedojrzały.
Po 30 to już duży problem i potrzebujesz psychoterapii inaczej zrujnujesz życie każdej kobiecie z którą wejdziesz w związek.

4

Jesteś pies ogrodnika, a do tego bardzo niedojrzały.

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » nie wiem czego chce - dziwny zwiazek

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024