witam . nie wiem czy tu powinnam pisac to pytanie ,ale napisze otóż niedługo jest chrzest mojego syna a ja karmie piersia i czy ktos wie gdzie kupie sukienke odpinana dobra do karmienia???
i mam pytanie ijciec dziecka musi byc w garniturze zaznaczam ze chrzest jest w lipcu?
Co do sukienki to nie pomogę, starsze dziecko chodziłam w lipcu upał potworny, więc tylko jak przyszliśmy do restauracji od razu ją przybralam.
A może zamiast sukienki wygodniej by było spódnice i bluzkę /koszulę. Sukienka jak już to z dekoltem na zakładkę ( o ile będzie rozciagliwy). No chyba, że znajdziesz typowo dla mam karmiących.
A czy ojciec musi być w garniturze to wiesz.... nikt mu nie nakarze. Jak chce to może iść w dresach i czapce z daszkiem, ale moim zdaniem są pewne uroczystości, które wymagają odpowiedniego stroju. A czy na ślub w lipcu też nie ubrałby garnituru?
nie mowie o dresie!! tylko pytam bo fajne marynarki i spodnie takie materialowe widzialam ale nie garniturowe tylko eleganckie granatowe
Sama musisz ocenić czy to co widziałaś jest odpowiednio eleganckie. Jeżeli tak to nie musi być to typowo garnitur
Co prawda miałam chrzest swojego dziecka w listopadzie, ale też karmiłam piersią i polecam Ci bluzkę i spódnicę. Jest to praktyczny zestaw, a dziecko po prostu włożysz pod bluzkę i nie musisz się cała rozbierać jak przy sukience. Poza tym jak chodziłam wtedy po sklepach to ciężko Ci będzie znaleźć taką sukienkę.
Co do taty maluszka, to elegancka marynarka z materiałowymi ciemnymi spodniami też mi się wydaje ok.
super dzieki dziewczyny wlasnie widzialam taki komplet meski i sie zastanawialam czy bedzie ok
naprawde wyglada ladnie m,arynarka i te spodnie;)
a bluzka do spodnicy biala/? i jaka spódnica i bluzka zakryc brzuszek po ciazy? cos doradzicie?