Witam serdecznie Proszę o radę ..
Spotykałem się z kobietą trwało to 6 tygodni było miło naprawdę się układało , widzieliśmy się codziennie itd itp .... Niestety sytuacja nasza w kraju zmusiła ją jak i mnie do wyjazdu za granicę , gdzie Ona pojechała w inne miejsce , a Ja w inne niestety nie ma możliwości póki co na dzień dzisiejszy żebyśmy spotkali się razem w jednym miejscu i raczej się na to nie zapowiada ... Nasze najbliższe spotkanie jest planowane w okresie naszych powrotów z emigracji tzn za około 6 miesięcy
Utrzymujemy kontakt stale ze sobą czy to rozmowy na FB czy telefoniczne bo tak naprawdę na tylko tyle w tym momencie możemy sobie pozwolić ... Nie jesteśmy w związku gdyby był ktoś ciekawy dlaczego to oczywiście wytłumaczę
Pytanie moje brzmi następująco :
Jak utrzymać tą relację patrząc na to , że kontakt pozostaje tylko taki jak wymieniłem wyżej , co musze robić jak działać , żeby poprostu czas i odległość nas nie wypaliła i nie zgasiła w nas tego co się jeszcze jakiś czas temu rozpaliło
Pytanie również do Pań - Czego oczekujecie albo oczekiwałybyście od Męzczyzny gdybyście były w takiej sytuacji ? Co musiałby robić żeby stale przykuć waszą uwagę i być w waszym kręgu zainteresowania i aby ZAUROCZENIE bo inaczej tego nazwać po takim czasie nie można , aby to zauroczenie trwało jak najdłużej ??
Z góry dziękuje wszystkim za pomoc dużo to dla mnie znaczy Pozdrawiam