Pomocy! :( - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 14 ]

Temat: Pomocy! :(

Spotykam się z chłopakiem od pół roku , ostatnio on coraz częściej nalega na poznanie moich rodziców.Ja nie wiem czy tego chcę .Spotykając się z nim id tak dawna ciągle myślę o swoim bylym i codziennie na FB patrze kiedy był dostępny. Mam mętlik w głowie , myślicie że to normalne że ciągle myślę o byłym z którym byłam 2 lata temu .Poza tym mój obecny chlopak jest naprawdę świetny . Myślicie że coś ze mną nie tak ?! sad

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Pomocy! :(

Czy Ty, chciałabyś być dla faceta "kołem zapasowym"?

3 Ostatnio edytowany przez elgebar (2016-05-07 23:16:04)

Zbyt wcześnie weszłaś w nowy związek, bo przez uczucie do byłego, zniszczysz obecny. Po rozstaniu musi minąć jakiś czas, aż uczucia do ex wygasną. Czasem to rok, a czasem 5 lat. Jesteś z tym chłopakiem tylko dlatego, że lepiej Ci znieść rozstanie z byłym, a to zły powód, by z kimś być. Skrzywdzisz go.

4

Krejzolka82 - popieram

5

Skoro chciał poznać rodziców to raczej traktuje Cię poważnie.
Docenisz i jego ale jak już go stracisz.
Tak to już jest że nie doceniamy tego co mamy a uciekamy w marzenia.
A jak się obudzimy to już jest po wszystkim.

6

serce nie doceni go tak jakby on chciał, bo go nie kocha. Autorko wycofaj się z tego związku zanim na poważnie się oboje pokrzywdzicie.

7

Witajcie wszyscy smile
Mam pewien dylemat.
Mam meza alkoholika, w pewien sposob potrafi byc kochany. Mam z nim wspanialy sex. Ale nie potrafi okazac mi zainteresowania. Nie okazuje mi milosci. Nie potrafimy ze soba rozmawiac. Mam stabilizacje i nie musze sie o nic martwic. Ale ogolnie jest jakosc obco. Niedawno odezwal sie do mnie ojciec mojej corki. Nawet sie spotkalismy. Potrafimy gadac ze soba o wszystkim  przez telefon, ale nie w rzeczywistosci. I to mnie martwi. On potrafi okazac mi duzo milosci, czulosci. Bardzo mnie kocha, co widze. Mam uczucia dla nich dwojga. Ale nie wiem co wybrac. Wspanialy sex, stabilizacje i pieniadze? Czy miłość,  niepewna przyszlosc i bieda? Doradzcie prosze bo mam metlik w glowie. Mysle, ze miala bym ideala w nich  jako jeden czlowiek.

8

niepewna75 napisał/a:

Witajcie wszyscy smile
Mam pewien dylemat.
Mam meza alkoholika, w pewien sposob potrafi byc kochany. Mam z nim wspanialy sex. Ale nie potrafi okazac mi zainteresowania. Nie okazuje mi milosci. Nie potrafimy ze soba rozmawiac. Mam stabilizacje i nie musze sie o nic martwic. Ale ogolnie jest jakosc obco. Niedawno odezwal sie do mnie ojciec mojej corki. Nawet sie spotkalismy. Potrafimy gadac ze soba o wszystkim  przez telefon, ale nie w rzeczywistosci. I to mnie martwi. On potrafi okazac mi duzo milosci, czulosci. Bardzo mnie kocha, co widze. Mam uczucia dla nich dwojga. Ale nie wiem co wybrac. Wspanialy sex, stabilizacje i pieniadze? Czy miłość,  niepewna przyszlosc i bieda? Doradzcie prosze bo mam metlik w glowie. Mysle, ze miala bym ideala w nich  jako jeden czlowiek.

Hmmm.... ja bym wybrał klonowanie wink

A tak na poważnie nie wydaje mi się żebyś zrezygnowała z pierwszego. Ludzie przyzwyczajają się do wygody.
Co moim zdaniem nie wyklucza że będziesz spotykać się z byłym by wypełnić to czego brak Ci w związku.
W końcu to dlatego ludzie zdradzają bo szukają tego czego im brak.
Chyba nie ma związków idealnych i zawsze czegoś brak choć uważam że i tak masz fajnie smile

9

A ja się nie zgadzam. Powstają takie związki nieidealne, bo ludzie nie potrafią żyć w samotności i zgadzają się na półśrodki w relacjach i idą na zgniłe kompromisy.

10

niepewna75 napisał/a:

Witajcie wszyscy smile
Mam pewien dylemat.

Znajdź sobie trzeciego... .

11

Jacenty89 napisał/a:

A ja się nie zgadzam. Powstają takie związki nieidealne, bo ludzie nie potrafią żyć w samotności i zgadzają się na półśrodki w relacjach i idą na zgniłe kompromisy.

Dokładnie tak! Trzeba się wiązać z osobą, która nam odpowiada i ma takie wady, które jesteśmy w stanie tolerować i z nimi żyć.

12

wedlug mnei po prostu nie mozesz zyc sama i zwiazalas sie z kims na sile i to przez to tak sie czujesz. Po 2 jestes mloda i jeszcze niedojrzala..

13

zyfika napisał/a:
Jacenty89 napisał/a:

Dokładnie tak! Trzeba się wiązać z osobą, która nam odpowiada i ma takie wady, które jesteśmy w stanie tolerować i z nimi żyć.

Otóż to. A potem temat na forum: Jak go/ją zmienić, żeby był/a taka/taki jak chce?

Do tej pory ja byłam kołem zapasowym dla facetów którzy mają ciągoty do byłej. Skończ z obecnym facetem jak najszybciej bo się biedak nie pozbiera. wink

Posty [ 14 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024