Rodzice hałasują w domu - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

1 Ostatnio edytowany przez kapanihana15 (2016-04-30 22:28:32)

Temat: Rodzice hałasują w domu

Witam!
Już nie wytrzymuję tego hałasu w domu. Rodzice po pracy, mimo ze tam mogą sobie pogadać to w domu codziennie kogoś muszą zapraszać. Nie jest tak, że  raz pójdą do kogoś. Zawsze ktoś do nas przychodzi. Przez ostatni tydzień jest u nas koleżanka mamy. Razem pracują a po pracy ona przychodzi do nas.

To też nie jest tak, że sobie gadają. Włączają disco polo, którego nie cierpie na taką głośność, że nie da się uczyć. Nie obchodzi ich to, że mam dużo nauki. Mieszkam na zadupiu, więc tu nie ma nawet gdzie iść się pouczyć. Masakra jakaś. Co robić?

Weekendy są najgorsze. Zjeżdzają się wtedy znajomi do nas, robią grilla i przekrzykują siebie nawzajem do 4 nad ranem słuchając ******** disco polo...

To jest jakaś porażka.. Przyjadą z pracy to przychodzą goście. Idą do siebie o 21 a potem jeszcze ze sobą przez telefon gadają. Noż ja ******* ile można.

Zobacz podobne tematy :
Odp: Rodzice hałasują w domu

Witaj. Pogadaj z nimi na spokojnie. Powiedz im, że Ci to przeszkadza i masz wtedy problem z uczeniem się. Jeśli tego nie zrozumieją, to nie zostaje Ci nic innego jak poczekać do tego momentu, jak będziesz już pełnoletnia i się wyprowadzić z domu.

3

Miałam ten sam problem na szczęście tylko z ojcem i tylko raz na miesiąc plus święta i urlopy (jak zjeżdżał zza granicy) więc wiem co czujesz. Najgorzej było z nauką. Nie wiem jak można tak lekceważyć własne dzieci. Ile masz lat? Masz możliwość wyprowadzki? Bo innego rozwiązania nie widzę.

4

A ja widzę - polecam stopery do uszy.

5

supremacjazla napisał/a:

A ja widzę - polecam stopery do uszy.

To jakiś żart? Jeśli tak to nie śmieszny. Najwidoczniej nie masz pojęcia przez co autorka przechodzi.
Stopery przerabiałam setki razy mieszkając z rodzicami w bloku, z imprezowymi sąsiadami, później znów w bloku z imprezowymi sąsiadami - uszy mnie bolały jak cholera, poza tym rano budzik trzeba usłyszeć jak się wstaje do pracy/szkoły. Nie dziękuję, to nie działa.

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024