Czy mogłybyście polecić dobry krem nawilżający do skóry mieszanej w kierunku tłustej do tego wrażliwej,chodzi mi o krem który dobrze nawilży nie podrażni wrażliwej skóry,ale przy tym nie obciąży skóry mieszanej-tłustej,nie pozapycha,nie powstaną od niego wągry,nie rozciągnie porów(nie powiekszy ich,bo wiele kremów własnie to powoduje-rozciąga powiększa pory,przy mieszanej skórze i wpadamy w błędne koło w wyniku czego nasza skóra zaczyna być problematyczna)
1 2016-04-30 19:25:06 Ostatnio edytowany przez KOBIETA z PERŁAMI... (2016-04-30 19:44:44)
Ja polecam Ci linię derma calm ericosn laboratoire skierowaną właśnie do skóry wrażliwej. Możesz się udać na zabieg do jakiegoś salonu lub kupić kosmetyki do domu. Warto poczytać o tej linii i dowiedzieć się więcej. Mi bardzo służą te kosmetyki ![]()
ojj moja droga jak chcesz taki krem co cery tłustej , to masz przede wsyztskim kremy wodne . One własnie nawilzaja ale nie zapychają porów .ja takowy mam , z tym ,z eto jest krem , który zakupiłam na stronie z azjatyckimi kosmetykami na beautikonie , a krem to masz w zestawie razem z pianką . albo masz sam krem / takie serum w żółtej buteleczce jak będziesz widziała . to tez jest krem wodny it`s skin . I on jest z witaminą c . w sumie to jest nie tylko do cery tłustej ale praktycznie do kazdego rodzaju cery