Woli kolegę niż mnie - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Woli kolegę niż mnie

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 10 ]

Temat: Woli kolegę niż mnie

Witajcie chciałabym od was jakiejś rady
Mianowicie jestem z chłopakiem 4 lata zawsze siedzieliśmy w domu graliśmy itd on się przeprowadził do mnie z innego miasta i od dwóch lat mieszkamy razem  ale od jakiegoś roku przypomniało mu się o koledze że szkoły który pije rodzinne to u niego , wciąga w to mojego chłopaka i namawia go do tego a jak przystało na 20latka  nie odmówi namawia go na imprezy itd żeby mnie zostawił w domu a z nim wyszedł.  Ostatnio stało się tak że jak chce sama gdzieś wyjść z chłopakiem to mówi że mu się nie chce ze zmęczony po pracy itd a jak kolega napisze to od razu idziemy gada z nim o pierdolach  i co chwile piwo piwo i piwo . Jak ja coś chce zawsze jest ze nie albo nie dzisiaj a jak kolega to od razu idziemy i tak w kółko.  Doradzcie co mam zrobić bo zaczol mnie naprawdę ignorować i olewac

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Woli kolegę niż mnie

Znajdź sobie koleżankę. Serio. Ty też masz prawo gdzieś sama wychodzić. Po co wszędzie ciągniesz swojego faceta?

3

Myszeczka23 napisał/a:

Znajdź sobie koleżankę. Serio. Ty też masz prawo gdzieś sama wychodzić. Po co wszędzie ciągniesz swojego faceta?

Masz rację ale z nim też bym chciała gdzieś wyjść  a nie tylko on myśli o koledze i piwie

4

A rozmawiałaś z nim o tym?? czasem szczera rozmowa może dużo zmienić. Przedstaw mu ten problem tak jak na tym forum i może on akurat pomoże Ci najlepiej a nie my...Pozdrawiam

5

Usiądź z nim , porozmawiaj szczerze . Opowiedz co Ci nie odpowiada . Może coś sie zmieni. Jesli nie to niestety nie widze przyszlosci dla takiego zwiazku.

6

Monotonna napisał/a:

Usiądź z nim , porozmawiaj szczerze . Opowiedz co Ci nie odpowiada . Może coś sie zmieni. Jesli nie to niestety nie widze przyszlosci dla takiego zwiazku.

Dzisiaj właśnie mi oświadczył że za 6 tygodni jedzie na 2 dni z kolegą do brata i pójdą na imprezę do heaven gdzie on nigdy na imprezy nie chodził

7

A, może on już MUSI wypić?

Jego "kolega" ma bardzo zły wpływ na niego. Mam nadzieje, że nie ulega całkowicie jego wpływom, bo to źle się skończy i dla waszego związku i jego zdrowia.

Porozmawiaj z nim

8

koko_12345 napisał/a:

A, może on już MUSI wypić?

Jego "kolega" ma bardzo zły wpływ na niego. Mam nadzieje, że nie ulega całkowicie jego wpływom, bo to źle się skończy i dla waszego związku i jego zdrowia.

Porozmawiaj z nim

No właśnie ma bardzo zły wpływ na niego ale on tego nie widzi ,za każdym razem kiedy mu to mówię to mówi że głupoty gadam i nikt mu kolegów wybierać nie będzie

9

A Ty nie widzisz, że to duży chłopiec i jeśli nie chce coś z tym zrobić to nic nie poradzisz.

10

Ja bym raczej zapytała czemu chce jechać tam sam, bez Ciebie. Ja rozumiem, że nie zawsze trzeba koniecznie z babą na imprezy chodzić, ale on w ogóle Cię nigdzie ze sobą nie zabiera, a to już dziwne...

Posty [ 10 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Woli kolegę niż mnie

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024