Nerwica a żołądek i nie tylko. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » STRES, LĘK, NERWICA, DEPRESJA » Nerwica a żołądek i nie tylko.

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

1

Temat: Nerwica a żołądek i nie tylko.

Ja nie wiem czy to na pewno dobry wątek. Około dwóch tygodni temu miałam robiona gastroskopie w wyniku ktorej wyszła panowna infekcja h.pylori. Dostałam chyba naisilniejszy antybiotyk "pylera" brałam go przez 10 dni przy czym zle sie fizycznie na tym leku czułam. Dodatkowo jak to ja i mój pech zemdliło mnie i zwymiotowałam jedna dawke do toalety co w konsekfencji spowodowało ze nie mialam ostatniej dawki leku i teraz jak lek nie zadziala to sie chyba zalamie. Juz mam serdecznie dosc tego latania po lekarzach, tych dolegliwosc, bolesci nakreca sie przez to lęk ze tak bedzie juz zawsze a co to za zycie nie chce bac sie bolu czy chorób a co z tego ze z tym walcze jak i tak wychodzi jak zawsze...
Czy ktos boryka sie z nadkwasota, zapal.zoladka, wrzodami? Jak długo goi sie blona sluzowa zoładka?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Nerwica a żołądek i nie tylko.

Mój się nigdy zupełnie nie wygoił...

3

Odp: Nerwica a żołądek i nie tylko.

Ja miałam podobna sytuacje ale poradzilam sobie sama, bo na naszych lekarzach nie mozna polegac. Kup sobie Ortanol (juz nie pamietam jak dalej sie nazywal ale w aptece Ci pomoga) masz tam 14 dawek na 14  dni na czczo. Mi pomoglo i jak narazie jest dobrze. Ale to co przechodzilam bez tych tabletek to byla istna tragedia ! Spróbuj moze Ci pomoze,bo objawy mialam identyczne jak Ty.

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » STRES, LĘK, NERWICA, DEPRESJA » Nerwica a żołądek i nie tylko.

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024