Chlopak ze mną zerwał,nie wiem co robic - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Chlopak ze mną zerwał,nie wiem co robic

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 10 ]

Temat: Chlopak ze mną zerwał,nie wiem co robic

Ten post będzie chaotyczny ale jestem załamana. Zerwal  ze mną chłopak po 3 latach związku,jutro zrobi to oficjalnie na zywo, bo na razie tylko napisał, że nie chce ze mną być. Moje życie bez niego nie ma sensu, rownie dobrze mogę umrzeć. Co zrobić żeby nie robił tego jutro ? Wiem, że mnie kocha, ale robi to chyba ze wzgledu na moj charakter, jestem okropna, ale dla niego mogę się zmienić. Pisałam mu to i nic,co robić ? Zwariuje zaraz

PS przepraszam za brak polskich znakow

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Chlopak ze mną zerwał,nie wiem co robic

Autorko dlaczego uważasz, że to przez Twój charakter?
Czy wcześniej wspominał Tobie, ze może być powodem waszego rozstania?

3 Ostatnio edytowany przez madoja (2016-04-22 08:56:59)

To nieprawda że nagle cudownie zrozumiałaś i się zmienisz. Uważasz tak ze strachu, bo zostaniesz sama. Gdybyście wrócili do siebie, za jakiś czas znów byłabyś okropna.

4

Jeśli naprawdę zrywa z tobą przez twój charakter - niestety trudno uwierzyć, że się zmienisz, jeżeli dopiero teraz - gdy doszło do momentu, że chłopak nie wytrzymał - uznajesz, że coś jest nie tak i czas się bardziej postarać. Miałaś na to 3 lata, chyba nie milczał przez cały ten czas?
Swoją drogą, zmieniać się dla chłopaka jest bez sensu. Bądź sobą, znajdź kogoś, kto będzie cię akceptował, a jeśli masz takie problemy, które uniemożliwiają tworzenie związków, poszukaj profesjonalnej pomocy w radzeniu sobie ze złością, czy co tam sprawia ci trudność.

Możesz mu powiedzieć, że się boisz, że będziesz tęsknić, że go kochasz - bo to wszystko prawda. Nie obiecuj mu zmiany, bo nie jesteś w stanie tego zagwarantować. Najwyżej szczerze mu powiedz, że rozważasz sposób na to, by zmienić swoje postępowanie. Ale decyzja tak czy inaczej należy do niego.

5

Być może twój chłopak chce Cię po prostu trochę nastraszyc, może zmusić do tego, żebyś zastanowiła się nad swoim zachowaniem i zrozumiała, że on mimo tego, że bardzo Cię kocha to woli to zakończyć niż się męczyć. Powiedz mu, że zrozumiałas na czym polegal twój błąd, wymień konkretne sytuację w których zachowałas się nie tak jak powinnas i poproś o dwa tygodnie próby. Jeśli przez te dwa tygodnie on nie zauważy zmiany, to wtedy będzie definitywny koniec.

Swoją drogą..   ciekawa jestem co takiego nie tak jest w twoich charakterze? Możesz wyjaśnić co jest powodem zerwania?

6

pegutka napisał/a:

Powiedz mu, że zrozumiałas na czym polegal twój błąd, wymień konkretne sytuację w których zachowałas się nie tak jak powinnas i poproś o dwa tygodnie próby. Jeśli przez te dwa tygodnie on nie zauważy zmiany, to wtedy będzie definitywny koniec.

Dwa tygodnie są bez sensu. Człowiek nie może zmienić się w tak krótkim czasie. Do tego potrzeba długiej i sumiennej pracy nad sobą. Oczywiście warto prosić o szansę, a przy tym czytać książki psychologiczne o danym problemie czy nawet chodzić na terapię, ale prosząc o marne 2 tygodnie próby tylko strzeli sobie w stopę, bo prawie pewne jest, że zawiedzie.

7

Nic nie zrobisz.Skoro podjal taka decyzje...
Przeciez nie bedziesz blagala go o to, zeby   Cie nie zostawial.Musisz to wziac na klate.
I sie powaznie zastanow nad saba.Jaki jest ten Twoj charakter ? Jak jest naprawde tak zle to moze  jakas terapia ?
A jak nie, to poczekaj, az poznasz kogos, kto Cie zaakceptuje taka jaka jestes, i wezmie Cie cala, nawet z wrednym charakterem.
Trzymaj sie.

8

Poproś o dwa tygodnie czasu i w tym czasie bierz 3 mg witaminy B12 dziennie. To ci powinno dać uspokojenie. Inaczej nic tak szybko nie pomoże.

9

MrSpock napisał/a:

bierz 3 mg witaminy B12 dziennie.

I lewatywa. Codziennie.

Jeżeli facet zrywa, to musiałaś być naprawdę bardzo okropna w swoim zachowaniu względem Niego. Znam to z autopsji. Kobiety kończą związek z dwóch powodów - bo same są niedojrzałe i dlatego, że emocje się "skończyły" (w ich mniemaniu, patrzą strasznie egocentrycznie, ale to też koronny dowód na to, że same są niedojrzałe). Mężczyźni dlatego, że są po prostu okropne, toksyczne.

Posty [ 10 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Chlopak ze mną zerwał,nie wiem co robic

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024