Sukienka i problem z doborem dodatków :( - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » WIZAŻ - STUDIO MODY I WIZAŻU » Sukienka i problem z doborem dodatków :(

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 10 ]

1 Ostatnio edytowany przez SuperWoMan (2016-04-21 10:43:13)

Temat: Sukienka i problem z doborem dodatków :(

Hej hej :-)

Postanowiłam założyć nowy post, pewnie jest dość sporo postów o podobnej tematyce, ale każda z nas w tym poście przedstawia swój modowy problem, więc teraz koej na mnie :-)

Otóż za 2,5 tygodnia wybieram się na wesele, sukienka jest - malinowa (nie taki fason, ale kolor w ten deseń):

https://zapodaj.net/images/448c586624067.jpg

I nie wiem, czy ubrać do niej cieliste szpilki+cielista torebka czy może czarne szpilki+czarna torebka? :-(

I jeszcze jedno pytanko, ostatnio polubiłam eksperymentować z kolorami na ustach, a przy tak wyraźniej sukience chyba nie będzie to dobry pomysł (chyba że się mylę?), więc w tej kwestii też mogłabym Was kobietki prosić o radę :-*

Z góry dziękuje za pomoc :-)

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez pop_corn (2016-04-21 11:14:30)

Odp: Sukienka i problem z doborem dodatków :(

A jaki masz typ urody? Jesteś delikatną blondynką, szatynką czy może brunetką o ciemnej karnacji?

Edit: Nosisz biżuterię (kolczyki? łańcuszki? kolie?)? Na co dzień ubierasz się raczej skromnie czy lubisz "poszaleć"? I które buty masz wygodniejsze - te beżowe czy te czarne? smile

I co będziesz miała na głowie - włosy upięte czy rozpuszczone? We włosach jakieś dodatki czy raczej żadnych szaleństw?

3 Ostatnio edytowany przez pop_corn (2016-04-21 11:13:26)

Kurczę, zdublowały mi się posty sad

4

pop_corn napisał/a:

A jaki masz typ urody? Jesteś delikatną blondynką, szatynką czy może brunetką o ciemnej karnacji?

Edit: Nosisz biżuterię (kolczyki? łańcuszki? kolie?)? Na co dzień ubierasz się raczej skromnie czy lubisz "poszaleć"? I które buty masz wygodniejsze - te beżowe czy te czarne? smile

I co będziesz miała na głowie - włosy upięte czy rozpuszczone? We włosach jakieś dodatki czy raczej żadnych szaleństw?

1) jestem brunetką o jasnej karnacji
2) chętnie i zawsze noszę jakąś biżuterie, na co dzień to kolczyki i bransoletka, na jakieś wyjścia dłuższe kolczyki, łańcuszki itp.
3) ubieram się raczej skromnie, zwyczajnie, jak przeciętna dziewczyna
4) obydwie pary należą do wygodnych :-)
5) włosy raczej rozpuszczone, lekkie fale lub pokręcone, bez żadnych dodatków

5

To ja bym wybrała cieliste (kryte) szpilki, nie zakładałabym niczego na szyję, tylko postawiła na dodatki - dłuższe kolczyki, bransoletkę i jakąś fikuśną, "biżuteryjną" torebkę. Dodatki zrównoważą stonowaną resztę - elegancką sukienkę, gładkie buty i prostą fryzurę.

Zamiast cielistej torebki wzięłabym czarną.
Czyli malinowa sukienka, cieliste buty i czarna torebka.

Masz 21 lat, możesz poszaleć smile

6

Dzięki bardzo za radę wink muszę przymierzyć taki zestaw i zobaczyć jak się będę czuła smile

A co radzisz w kwestii makijażu? ;( Bo nie mam żadnego pomysłu

7

Jak lubisz mocniejsze usta, to wybierz malinową szminkę (w kolorze sukienki), a oczy pomaluj delikatniej i zrób np. samą kreskę eye linerem. Jeżeli postawisz na smoky eye (mocniejszy makijaż wygląda dobrze na zdjęciach w sztucznym świetle wink ), to usta muśnij tylko nawilżającą pomadką. Ale od makijażu są tu ekspertki, więc może nie będę się wypowiadać big_smile

Ja zazwyczaj mocniej podkreślam oczy, chociaż lubię kolorowe szminki, ale robię to tylko z praktycznego punktu widzenia - szminkę po prostu zżeram i całość po jakimś czasie wygląda koszmarnie, a na weselach po prostu wolę się dobrze bawić a nie stresować czy nie roztarłam sobie ust i biegać co godzinę do łazienki "na kontrolę" wink Ale szminki wyglądają ładnie smile

8

zgadzam się. Co do butów to i te i te pasuja, ale ja bym wolala cieliste. A  co do makijazu to mysle, że  fajne by szarości pasowały jeśli chodzi o oczy

9

Dzięki bardzo za pomoc, dziewczyny smile

W weekend muszę wszystko przetestować smile

10 Ostatnio edytowany przez SuperWoMan (2016-08-29 09:27:49)

Witam, kolejne wesele=kolejny problem :-D

Tym razem moja sukienka wygląda następująco:

http://www.vubu.pl/data/gfx/pictures/medium/6/8/64686_1.jpg

Pytanie tylko: szpilki beżowe czy czarne? smile

Posty [ 10 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » WIZAŻ - STUDIO MODY I WIZAŻU » Sukienka i problem z doborem dodatków :(

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024