Cześć,
mam pytanie z innej beczki. Do zodiakalnych Pań Baranów. W skrócie, czy jesteście nonszalanckie? Czy ludzie postrzegają Was jako miłe sympatyczne, ale głupie? Ostatnio właśnie zaczełam się zastanawiać nad tym bardzo dokładnie.
Jestem tytanem pracy, robię co chcę, mogębyć zaborcza. Ale do ludzi jestem zazwyczaj miła. I problem w tym, że mam wrażenie, że inni nie traktują mnie poważnie. Bo jestem jakby głupia życiowo. Robię żarciki, jestem ładna, osiągam to co chcę. Ale mam wrażenie, że nie jestem poważna. Co o tym sądzicie.
Pytam się tylko zodiakalnych baranów.
Jak w realu masz tego typu rozkminy jak te z wątku, to nie miej wątpliwości, że ludzie traktują cię tak "bo jesteś ładna".
Nie szukaj powodów gdzie ich nie ma.
Jesteś po prostu mało rozgarnięta życiowo i dokładnie tak cię odbieram.
"Baran" , horoskopy kurna... a do wakacji w szkole przecież jeszcze daleko
hahaha pytałam się dlatego, że spotkałam wiele osób o tym samym znaku zodiaku z tym problemem. zauważyłam wśród moich rówieśników, że jestem mało poważna. większość znajomych - baranów z którymi rozmawiałam ma podobny problem - ludzie nie biorą ich na poważnie.
dlatego stworzyłam ten wątek. nie dlatego bo wierzę w horoskopy itp. ale zaciekawił mnie ostatnio ten fakt
4 2016-04-19 07:41:06 Ostatnio edytowany przez Elle88 (2016-04-19 07:41:41)
Z jakim problemem?
KAŻDY znak zodiaku może mieć "taki problem" bo gazetowa astrologia ma to do siebie (jak i wszelkiego rodzaju 'testy' oparte na podobnie ogólnikowych informacjach o człowieku), że będą pasować do co 2 osoby. A że w 21 wieku populacja ludzka jest dość duża, to w tej grupie znajdzie się sporo 'Baranów'.
Ja jestem za to dość bezpośrednia i nie "pieprze się w tańcu"= jak chcę coś powiedzieć to mówię.
Czy to znaczy, że wszystkie Raki są takie?
Poczytaj 'opis' typowego Raka.. można by powiedzieć, że nic tam do mnie nie pasuje, z drugiej strony pasuje do mnie wszystko co tam piszą. Podobnie jak do Ciebie
5 2016-04-19 10:55:32 Ostatnio edytowany przez pop_corn (2016-04-19 11:01:33)
Wybacz, że piszę, bo nie jestem zodiakalnym Baranem, ale nie mogłam się powstrzymać, bo w takich zapytaniach uwielbiam to:
dlatego stworzyłam ten wątek. nie dlatego bo wierzę w horoskopy itp. ale zaciekawił mnie ostatnio ten fakt
"Nie jestem jakaś zacofana, po prostu tak mnie to jakoś OSTATNIO zaciekawiło"
Droga autorko, jeżeli zarówno Ciebie, jak i Twoich rówieśników ludzie nie traktują poważnie, to zrzuć to na karb wieku, a nie tego, że jesteś Baranem. Bo według opisów horoskopowych "głupie życiowo" są Strzelce, Ryby i Wodniki. Ty powinnaś być dynamitem, sportowcem i nie przebierającą w słowach kobietą. Bo "takie są" zodiakalne Barany.
Jeżeli już chciałabyś się bawić w jakiekolwiek "poważne" i "naukowe" astrologie, to musiałabyś wiedzieć, że osobowość zodiakalna nie ogranicza się do stwierdzenia czy urodziłaś się w danym dekanacie, czy nie. W grę wchodzi godzina i miejsce Twojego urodzenia, stopnie, planety w domach horoskopowych, relacje pomiędzy tymi planetami, Twój Ascendent, który wpływa na to jak jesteś postrzegana przez otoczenie i milion innych wskaźników. Gdybyś dysponowała taką wiedzą na temat siebie i Twoich znajomych, okazałoby się pewnie, że każdy jest inny, bo nie ma czegoś takiego jak "czyste znaki zodiaku". Możesz być Baranem z ascendentem w Baranie i być po prostu "Baranem", a Twoja koleżanka może być Wagą z ascendentem w Baranie i "sprawiać wrażenie jakby była" Baranem. To tyle jeżeli chodzi o wykładnię astrologiczną, choć to i tak jest tylko powierzchowne Bez tego pytanie "Baranów" czy "mają tak jak ty" jest bezsensowne. Bo każdy człowiek jest inny i o jego podejściu do życia decydują też jego wiek, doświadczenia życiowe i środowisko, w którym się obraca. Serio
Cześć,
mam pytanie z innej beczki. Do zodiakalnych Pań Baranów. W skrócie, czy jesteście nonszalanckie? Czy ludzie postrzegają Was jako miłe sympatyczne, ale głupie? Ostatnio właśnie zaczełam się zastanawiać nad tym bardzo dokładnie.
Jestem tytanem pracy, robię co chcę, mogębyć zaborcza. Ale do ludzi jestem zazwyczaj miła. I problem w tym, że mam wrażenie, że inni nie traktują mnie poważnie. Bo jestem jakby głupia życiowo. Robię żarciki, jestem ładna, osiągam to co chcę. Ale mam wrażenie, że nie jestem poważna. Co o tym sądzicie.
Pytam się tylko zodiakalnych baranów.
A co Cie interesuje co myślą inni Niech spadają na drzewo. Baranki są szczere i bezpośrednie, z pewnością nie głupie.
7 koma 3 miliarda ludzi podzielić na 12 wychodzi 608,333,333.333333333..... faktycznie ciężko trafić kogoś z podobnym problemem..