Jak panować nad myślami - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Jak panować nad myślami

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

1 Ostatnio edytowany przez kendziq (2016-04-19 00:50:11)

Temat: Jak panować nad myślami

Witam wszystkich

Przypadkiem trafiłem na to forum i jestem pozytywnie zaskoczony bo jest tutaj wiele ciekawych osób. Dlatego pisze do was z pytaniem.
Jak radzicie sobie w momencie gdy ktoś wam sie bardzo spodoba?
Mi aktualnie spodobała sie dziewczyna i na początku to było tylko niewinne zauroczenie ale teraz nie moge przestać o niej myśleć. Czy jak jestem w pracy albo wykonuje jakąś inną czynność to ciągle mam ją w głowie. Staram sie na wszystkie sposoby jakoś sie opanować ale to koło sie zamyka. Mysle o niej bo sie zakochuje a zakochuje się bo myśle. Najśmieszniejsze jest to, że to znajomość internetowa. A ta dziewczyna potrafi podchodzić bardziej z dystansem do tego niż ja. Wiem że pomyślicie sobie że to dziecinada ale mam już 20 z hakiem... No więc jak sobie radzicie by nie myśleć?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Jak panować nad myślami

A czemu nie myśleć?

Czy ona jest niedostępna? Dziwna?

Zakochanie bywa rozpraszające, zajmuje cały umysł. Taka jego uroda.

3

Dzieli nas dość duża odległość niestety

4 Ostatnio edytowany przez jaggoda111 (2016-04-19 01:07:38)

Mózg bywa uporczywy. Ja Ci tylko mogę powiedzieć z mojego doświadczenia, że to mija z wiekiem. Ja mam 21 i od długiego czasu nie mogę ponownie "zakochać" tak jak Ty.

Najlepiej myśleć racjonalnie - jeśli masz u niej szanse - zacznij działać, podejmij jakiekolwiek kroki.
Jeśli to nie ma sensu (czy ze względu na odległość, jakieś różnice, czy może ona jest zajęta etc)- wmawiaj sobie własną niedorzeczność. Prędzej czy później przejdzie Ci. To tylko wyobrażenia, bo nie da się zakochać "przez intenet" 
Może czas wyjść z nierealnego świata ? smile Szukaj kobiety w rzeczywistości, nie na ekranie smile Doznawaj PRAWDZIWYCH przeżyć, nie wyobrażonych smile Powodzenia ! smile

5

zajagata95 napisał/a:

Mózg bywa uporczywy. Ja Ci tylko mogę powiedzieć z mojego doświadczenia, że to mija z wiekiem. Ja mam 21 i od długiego czasu nie mogę ponownie "zakochać" tak jak Ty.

Najlepiej myśleć racjonalnie - jeśli masz u niej szanse - zacznij działać, podejmij jakiekolwiek kroki.
Jeśli to nie ma sensu (czy ze względu na odległość, jakieś różnice, czy może ona jest zajęta etc)- wmawiaj sobie własną niedorzeczność. Prędzej czy później przejdzie Ci. To tylko wyobrażenia, bo nie da się zakochać "przez intenet" 
Może czas wyjść z nierealnego świata ? smile Szukaj kobiety w rzeczywistości, nie na ekranie smile Doznawaj PRAWDZIWYCH przeżyć, nie wyobrażonych smile Powodzenia ! smile

Właściwie miałam coś dodać, ale tu jest powiedziane wszystko. Czyli... chcesz się pozbyć jej z myśli, nie być już zakochany? Czy coś tworzyć? No i według tego, co zdecydujesz, tak działaj.

6

Właśnie chodzi o to, że do tej pory nie poznałem takiej dziewczyny... W okolicy nie ma takich.. brzmi to niedorzecznie ale tak jest big_smile Od początku bałem sie właśnie tego co sie stało - nakręcania sie.. a Wiem, że jak mnie złapie to trzyma długo.
P S Zajagata95 - jesteśmy w podobnym wieku

7

Nadal nie napisałeś, czego chcesz od znajomości z tą dziewczyną i od siebie.

8

No to przerzuć swoje myśli na to, żeby zaplanować jak zmniejszyć tą odległość jeśli nie fizycznie to chociaż duchowo ;-)

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Jak panować nad myślami

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024