Czy ona jeszcze o mnie myśli..? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Czy ona jeszcze o mnie myśli..?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

Temat: Czy ona jeszcze o mnie myśli..?

Hej. od pięciu miesięcy nie jestem z dziewczyną po długim związku, jednak przez jakiś czas i tak kontaktowała się ze mną moja była dziewczyna kiedyś chciała się spotkać itd, mimo to poznała nowego chłopaka, i tak utrzymywała ze mną kontakt, jednak ja przestałem się odzywać do niej, nie pisać na portalach, smsów itp i mija już prawie miesiąc i nic tez kontaktu z jej strony. Czy mimo to myśli o mnie? Czy może tęsknić po wieloletnim związku jaki razem przeliśmy? Czy jest tak zatwardziała że powiedziała on spadaj gościu mam już nowego chłopaka? Co myślicie...  nie powiem, że tem myśle o niej ale nie chce dać pierwszego kontaktu,wiem że jest z innym więc nie chce się pchać w jej nowe życie, a po co rozdrapywać stare rany, jednak i tak się myśli o o tym i o niej...czy na mnie postawiła już krzyżyk...?

Zobacz podobne tematy :
Odp: Czy ona jeszcze o mnie myśli..?

Ma nowego faceta, nie utrzymuje z Tobą kontaktu... więc co za różnica, czy myśli? Pewnie wspomina, może ma jakiś tam sentyment, bo przecież nie wymaże Cię z pamięci, pamięta się nawet mało znaczące osoby.
I tyle. Idź do przodu, żyj swoim życiem, a nie się zastanawiasz czy była o Tobie myśli śpiąc obok kogoś innego.

3

Nie chcesz się pchać w jej nowe życie to tego nie rób. Zamknij w głowie ten rozdział i daj szanse na start nowemu.

4

Ona o tobie widocznie nie mysli skoro ma nowego, a ty o niej myslisz bo jeszcze nie masz nowej.

5

ale jak to jest, po tylu latach, czy nie ma jakis wspomnień co razem prześliśmy...? czy mimo że ma nowego to wszystko już wymazała to co razem przeszliśmy...? Czy tak dziewczyny mają...? zastanawia mnie to mocno....!

mediamario1983 napisał/a:

ale jak to jest, po tylu latach, czy nie ma jakis wspomnień co razem prześliśmy...? czy mimo że ma nowego to wszystko już wymazała to co razem przeszliśmy...? Czy tak dziewczyny mają...? zastanawia mnie to mocno....!

Oczywiście, że ma wspomnienia i wcale ich nie wymazała. Po prostu mogą być już dla niej mało ważne. Zaczęła nowe życie, nowy związek - bez Ciebie. Chciałbyś, żeby była sama, wyła za Tobą do księżyca i zamęczała Cię wspomnieniami, jak to kiedyś z Tobą [tu wstaw dowolną sytuację z czasów Waszego związku]?

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Czy ona jeszcze o mnie myśli..?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024