czas na ruch..a moze I nie - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » czas na ruch..a moze I nie

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

Temat: czas na ruch..a moze I nie

Witam was Panie ,
Okolo dwoch miesiecy temu pojawil sie na mojej silowni  Pan J (wysoki szatyn , idealnie zbudowany ). Nie bede niczego oszukiwala poprostu od pierwszego dnia mnie cos strzelilo ,az pomyslalam ,ze w koncu ktos dla mnie . Przez dwa miesiace mijalismy sie ale zawsze powiedzial czesc z wielkim usmiechem na buzi .Ostatnio Pan J zrobil ruch i zamiast cwiczen przegadalimys cala godzine na silowni . Pomyslice ze powinnam byc szczealiwa ? Problem w tym , ze Pan J ma 39 lat ( wyglada na max 29 ) i ma syna który ma 18 lat . Czy uwarzacie , ze brniecie w znajomosc z osoba o 14 lat starsza ma w ogole jakis sens?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: czas na ruch..a moze I nie

Jesli pan J jest "wolny" i Ty jestes również. Co stoi na  przeszkodzie? smile

3

Z tytułu wynika, że chcesz go przelecieć, a z postu, że chcesz związku. O co tak naprawdę Ci chodzi?

4

Jacenty89 napisał/a:

Z tytułu wynika, że chcesz go przelecieć, a z postu, że chcesz związku. O co tak naprawdę Ci chodzi?

Nie jestem typem dziewczyny na jedna noc , szukam czegos stalego .

5

Tytuł mnie zmylił. Jeśli jest wolny to próbuj, nic nie stoi na przeszkodzie. Statystycznie masz niewielkie szanse na sukces, ale sam znam udane związki z podobną różnicą wieku.

6

Odpowiedz sobie na pytanie czy chciałabyś być z kimś, kto jedną rodzinę już masz, bo może jeszcze się zakochasz i potem będzie płacz, bo on do syna jeździ czy syn cię nie zaakceptuje...

7

Lepiej grzeszyc i zalowac niz zalowac,ze sie nie grzeszylo-to oczywiscie z przymruzeniem oka.Ja wiele ryzykownych decyzji w swoim zyciu podjelam i z perspektywy czasu nie zaluje wink.Jezeli niepowodzenie bedziesz w stanie przyjac na klate - to coz  szkodzi?musisz sobie odpowiedziec na pytanie-jezeli tylko troche ze mna pokreci(np.dla seksu,czy bede w stanie zniesc rozczarowanie?).Kazdy ma inne priorytety,kieruj sie swoimi i jesli masz na cos ochote ,to to rob.

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » czas na ruch..a moze I nie

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024