Hej dziewczyny co sądzicie o depilacji miejsc intymnych penisa?. Czy facet powinien się tam golić? Jakiego lubicie penisa owłosionego czy ogolonego?
pozdro
;)
Ładnie przystrzyżonego albo całkiem ogolonego. Busz jakoś mnie nie kręci, a przy seksie oralnym przeszkadza.
Ładnie przystrzyżonego. Łysy wygląda zwyczajnie głupio, a włochaty nieestetycznie.
Nie jestem dziewczyną bynajmniej ale... Golę części intymne. Wcześniej tego nie robiłem ale partnerka namówiła mnie by spróbować i nie narzekam, spodobało mi się. Używam golarki do ciała. Golę również pachy. Mężczyzna niekoniecznie musi być zarośnięty *tam*. To czy piecze, swędzi w moim przypadku się nie sprawdza.
Ja pewnie będę wyjątkiem ale ja wolę naturalnie
A może jakiś wzorek
Hej dziewczyny co sądzicie o depilacji miejsc intymnych penisa?. Czy facet powinien się tam golić? Jakiego lubicie penisa owłosionego czy ogolonego?
pozdro
na bujnej "czuprynie" można sobie warkoczyki robić:))
Wolę przycięte albo całkiem na zero .
pozdro
Naturalnego. Oczywiście gdyby facet chciał sobie ogolic to bym nie protestowala - jego cialo, jego wola. Sama unikam głębokiej depilacji z uwagi na skłonności do alergii i stanów zapalnych.
Całkowicie wygolony wygląda jak chłopczyk. Najbardziej lubię przystrzyżone łono (ale nie jakoś mocno, kłaczki muszą być widoczne) albo niestrzyżone wcale i wygoloną mosznę (ssanie jej z włosami nie należy do przyjemności).
może być wygolony lub nie - ważne bym miała na niego ochotę i żeby był za pan brat z higieną a ja raz do cna gładziutka( przyjemne pieszczoty) raz lekka fryzurka( gdy jakieś podraznienia skóry)