Ciaza czy jej brak - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » Ciaza czy jej brak

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: Ciaza czy jej brak

Hey ostatnio  tknelo mnie zeby zrobic test i wyszedl pozytywnie. (Dodam ze staramy sie o dziecko od 2 lat)Nastepnego dnia zrobilam drugi i rowniez wyszedł pozytywny. Tego samego dnia poszłam do lekarza podczas badania usg stwierdził ze widzi pęcherzyk ale nie daje mi pewnosci czy to ciąza. Za tydzien mam kolejne badanie ktore ma potwierdzic lub zaprzeczyc czy to ciaza. Troche sie boje bo mam bole miesiaczkowe jakbym miala za chwile dostac miesiaczke. Nie wiem co o tym myslec . Moze ktoras z was była w takiej samej sytuacji?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Ciaza czy jej brak

Hej możesz dla pewności zrobić badanie krwi BetaHCG koszt około 20/30 zł i będziesz wiedzieć potem po 24 lub 48 godz powtórz jak będzie rósł wynik to ciąża pewna smile wstępnie po cichu gratuluję i czekam na wieści smile

3

Witam! Jestem 3 dni po transferze in vitro bardzo bolą mnie jajniki ,promirniujący ból krzyża i bolesność brzucha i piersi,objawy jak na miesiączke.Bardzo się denerwuje czy ktoś mógłby mnie pocieszyć?

4

dokladnie, zrob bete, a potem ja powtórz- bedziesz miala pewnosc smile

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » Ciaza czy jej brak

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024