Odpuścić czy dalej się łudzic? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Odpuścić czy dalej się łudzic?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2 ]

Temat: Odpuścić czy dalej się łudzic?

Hej wszystkim, potrzebuję obiektywnego oka, który naświetli mi albo wtrząśnie mną żebym wreszcie mogła sb zdać sprawę jaka jest prawda. Po krótce, mam kolegę, który nazywa mnie od czasu do czasu swoją najlepszą przyjaciółką, kochaniem, kochanym dzieckiem itd. w tym sęk że chodzimy razem na imprezy, jeździmy na rowery, on mnie zaprasza na uroczystości  rodzine, w miejscach lub sytuacjach próbuje się do mnie zblizyć, nasi wspólni znajmoi postanowili nam pomóc, i zgadali się na nasz temat, chodziliśmy wspólnie na imprezy, spotykaliśmy się w 4, i po jednym takim spotkaniu " ten mój" obraził się na tego swojego przyjaciela, za to ze go swata, z tego co wiem, nie rozmawiają ze sobą dłuższy czas, a mojej przyjaciółce powiedział żeby mnie przekonała że powinnam znaleźc sobie kogoś lepszego a nie czekać na tego dupka, tylko ja sie świetnie czuje w jego towarzystie, nie wiem czy zerwać znajomość żeby się dalej nie męczyć, czy czekać na cud

Zobacz podobne tematy :
Odp: Odpuścić czy dalej się łudzic?

Po ile Wy macie lat? 16? Nie możesz po prostu porozmawiać z kolegą, czy jest szansa na pójście o krok dalej?

Posty [ 2 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Odpuścić czy dalej się łudzic?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024