Pewnien Problem z idealną dziewczyną - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » Pewnien Problem z idealną dziewczyną

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 14 ]

Temat: Pewnien Problem z idealną dziewczyną

Witam wszystkich. Chciałbym aby ktoś mi tutaj doradził co mogę zrobić bo mój problem jest jednocześnie smieszny i trochę "wstydliwy" jeśli tak to można nazwać..
W Wrześniu 2015 poznałem wspaniałą dziewczynę, ma cechy dokładnie takiej o jakiej kiedyś marzyłem, mamy wspólne zainteresowania co również nas poznało i zbliżyło, mamy o czym gadać i wszystko idzie wspaniale do tej pory. Po 2 miesiącach odkąd się poznaliśmy postanowiliśmy być razem, wiadomo że jak jest się z dziewczyną w tej chwili prawie pół roku będzie, to okazuje się swoją miłość. Jednak jedna rzecz mnie trochę martwi.
Tą rzeczą jest to że kiedy się całujemy, czy to na pożegnanie, przywitanie etc. to za każdym razem gryzie mnie w wargę, tak już jest od początku związku..
Nie mówię że mnie to boli bo jest w pewien sposób podniecające, ale po dłuższym czasie zaczęło mi to przeszkadzać, skóra z wargi bardzo zaczęła mi schodzić i praktycznie żadne kremy do warg nie pomagają jakoś odbudować tej skóry do normalnej postaci..
Nie mam pojęcia co mogę myśleć o takiej dziewczynie która gryzie swojego chłopaka w wargę za każdym razem przy całowaniu? Czy tak mnie kocha, moz robi to specjalnie? Niestety głupio by było jej powiedzieć żeby nie gryzła skoro może to lubieć.I tu niestety pojawia się problem, czy powiedzieć jej jakoś żeby już mnie nie gryzła, czy może po prostu zerwać z Dziewczyną które gryzie mnie w wargę codziennie... to ciężka decyzja, ale mam dość już chodzenie z rozwaloną wargą i dość osób pytających się co mi się stało w wargę, bo sam nie wiem co wtedy odpowiedzieć.

Proszę o jakieś warianty z waszej strony internauci i liczę na was :)

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Pewnien Problem z idealną dziewczyną

No cóż Perwersyjny...

Nie chcę Ciebie martwić,ale trafiłeś na Kanibala.
Na razie Ciebie próbuje...i ciesz się,że to ta część ciała,a nie inna big_smile tongue

A poważnie...to powiedz Jej,że trochę Ciebie to irytuje i żeby tego nie robiła z taką częstotliwością.

3

Olaboga. Rozwalona warga podpadła pod Trudną miłość, Zazdrość i Nałogi big_smile
Borykać się z takimi problemami to chyba tylko w Primaaprilis można...
A tak po ludzku, to nie można dziewczynie powiedzieć, żeby odgryzanie wargi zachowała na "od święta"? Na co dzień niech chowa ząbki.

4

Może dziewczyna znaczy swój teren. Jak inna zobaczy, że autor ma zęby odbite na wardze, to wiadomo, że zajęty. Chyba tutaj dowiedziałem się od kogoś, że tak łatwo określić, czy jest się kimś na boku, choć to było w dziale "seks i psychologia", no i odnosiło się do innych części ciała. big_smile

Ogólnie jak to nie jest żart, to po prostu z nią o tym pogadaj i uświadom, że robi tym krzywdę. Jak się nie ustosunkuje, też jej zagryzaj (jestem śmiertelnie poważny), jak się przekona, że to boli długo, to może się oduczy. smile

5

Tylko warga??? Eeeee wystarczy jak jej odgryziesz ucho i zrozumie Twoją krzywdę.

6

Zerwij! big_smile Jakby gryzła co drugi dzień to by było normalne ale codziennie to już naprawdę przesada big_smile

7

A ja Wam mówię,że to wcale nie o wargi chodzi big_smile
Skąd niby ten nick?

Fee...zboczuszek jeden tongue big_smile

Chciał nas tu wkręcić...oooo.

8

Jacenty89 napisał/a:

Tylko warga??? Eeeee wystarczy jak jej odgryziesz ucho i zrozumie Twoją krzywdę.

O ile ona pierwsza nie odgryzie mu jeszcze czego innego big_smile

Prima Aprilis jak nic.

9

majkaszpilka napisał/a:

Skąd niby ten nick?

Eeeee Majkaszpilka..a może on szuka takiej co gryzie i tak podpuszcza nas big_smile

10

No pacz...a ja kudłata durnowata rozkminiam tongue

Ach...to wszystko przez ten Prima Aprilis, wiesz...człek myśli,że wszystko to ściema big_smile big_smile

Ulżyło mi w każdym razie big_smile

11

majkaszpilka napisał/a:

Skąd niby ten nick?

A może on chciałby popodgryzać trochę inne wargi :-D ?

12

Petita napisał/a:
Jacenty89 napisał/a:

O ile ona pierwsza nie odgryzie mu jeszcze czego innego big_smile

Prima Aprilis jak nic.

Patrząc po nicku i temacie sądzę, że byłby bardzo szczęśliwy z tego powodu :-D

13

Z tego co tu czytam, no niektórzy to wzięli to jako Prima-Aprilisowy żart, no tu was zmartwię że nie, mamy Prawie Maj a ja w ciągu czasu od odpowiedzi zebrałem się żeby jej to powiedzieć i co? Jak mi się nie podoba gryzienie to dostane figę z makiem i tyle się stało... big_smile A tak serio, to jeśli jesteście prawdziwej reakcji, to poszliśmy na kompromis, zaczekamy aż warga się zagoi etc a pózniej będzie mogła sobie gryść, byle by nie tak mocno, a co do gryzienia jej w wargę, pomyślę nad tym bo ciekawa opcja ale nw czy się nie obrazi, że nie wymyślę czegoś oryginalnego tylko od niej zgapiam tongue
Dzięki za wszystkie odpowiedzi, teraz powinienem podziękować wszystkim paniom bo Portal nosi nazwę NetKobiety, ale podziękuję także panom, chociaż nwm co tu robicie. ja weszłem po poradę może wy też albo po prostu poczytać sobie co Panie tu plotkują etc wink

14

Perwersyjny napisał/a:

Z tego co tu czytam, no niektórzy to wzięli to jako Prima-Aprilisowy żart, no tu was zmartwię że nie, mamy Prawie Maj a ja w ciągu czasu od odpowiedzi zebrałem się żeby jej to powiedzieć i co? Jak mi się nie podoba gryzienie to dostane figę z makiem i tyle się stało... big_smile A tak serio, to jeśli jesteście prawdziwej reakcji, to poszliśmy na kompromis, zaczekamy aż warga się zagoi etc a pózniej będzie mogła sobie gryść, byle by nie tak mocno, a co do gryzienia jej w wargę, pomyślę nad tym bo ciekawa opcja ale nw czy się nie obrazi, że nie wymyślę czegoś oryginalnego tylko od niej zgapiam tongue
Dzięki za wszystkie odpowiedzi, teraz powinienem podziękować wszystkim paniom bo Portal nosi nazwę NetKobiety, ale podziękuję także panom, chociaż nwm co tu robicie. ja weszłem po poradę może wy też albo po prostu poczytać sobie co Panie tu plotkują etc wink

Panowie pilnują, żeby ktoś za bardzo nie pogryzł Pań forumowiczek, oczywiście w wargi :-D

Posty [ 14 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » Pewnien Problem z idealną dziewczyną

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024