Nie mam pojecia co chlopak czuje w stosunku do mnie - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Nie mam pojecia co chlopak czuje w stosunku do mnie

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 12 ]

Temat: Nie mam pojecia co chlopak czuje w stosunku do mnie

Wiec tak jak w temacie,nie wiem co chlopak sobie mysli,znay sie juz 11 miesiecy przez ten czas zdazylismy zerwac i wrocic do siebie trzy razy.Poklocilismy sie i znowu zaczelismysie odzywac z dwa tygodnie temu..Zaczelo sie dobrze,rozmaial ze mna,pisal pierwszy,ogolnie wszystko zapowiadalo sie dobrze.Mial przyjsc do mnie we wtorek,po spotkaniu z kolega..w sumie nawet sam to zaproponowal,ale nie przyszedl,bo jak sie na drugi dzien okazalo,zostal kolega z dluzej,ale nie napisal sms ani nic,no to dobra to jeszcze nic strasznego.W srode napisal czy dalej chce,zeby przyszedl,no to zgodzilam sie,bo czekalam na to,nie powiem.Przyszedl.siedzielismy,powiedzialam,ze za nim tesknilam,a on ze on za mna tez i takie wypociny..skonczylo sie na calowaniu i innnych takich wiekszych rzeczach.Wiec spytalam,ze po tym wszystkim,chyba nie jestesmy tylkoprzyjaciolmi z przywilejami,odpowiedzial,ze nie.Siedzielismy sobie potem,rozmawialismy o wszystkim..powiedzialam ,ze przez te 10 miesiecy,nie stracilam do niego uczuc,a on,ze on ma tak samo ze mna..pocalowal mnie w policzek..i nawet planowalismy,zebym ja przyszla do niego w nastepnym tygodniu..super zajebiscie,myslalam,ze bedzie ok,normalnie go na drugi dzien pocalowalam w biblotece..(przypominam,ze jeszcze sie uczymy)potem mil przyjsc w piatek do mnie na noc,co planowalismy wczesniej,no to go pytam w piatek czy dalej przychodzi no to niby wszystko ok przyjdzie,ja lecialam zalatwiac sprawy na leb na szyje,bo mial przyjsc...poczym dostalam,laskawie w odpowiedzi smsa,ze jest u siostry ..aha..no to pisze na drugi dzien czy przychodzi,moze dzisiaj..zero odpowiedzi.Potem tylko coraz gorzej..ide do szkoly,oczywiscie juz do mnie tak nie podchodzi,jak podchodzil kilka dni temu..mowie mu,ze moglby odpisywac na smy,.mowi,ze byl caly weekend u siostry.I potem gadalam sobie z kolega moim i jego i tak sobie cos zartowalismy i spytal sie czy jestem z a tym chlopakiem aktualnie,a ja ,ze tak...wrocilismy,potem dostaje smsa od chlopaka,tego mojego problemu w srodu lekcji czy mowilam jego koledze,ze jestesmy razem,wiec mowie,co mialam powiedziec?a on,ze kiedy ustalalismy,ze jestemy razem?wiec mu rzypominam,co mi powiedzial..nie odpisal.PISZE do niego po szkole,ze o co tu chodzi?czy przyszedl sie ze mna tylko przespac?to odpisal ,,dlaczego tak mowisz???'' to mowie mu wszystko,jak to wyglada i czy wkoncu jestesmy razem?,a on,ze nie wiem zeby nie mowic ludzia,bo sie za bardzo interesuja nie swoimi sprawami,potem do niego,ze jak chce moze jakis dzien przyjsc,a on,ze przyjdzie o 18 w ten sam dzien..oczywyscie godzina 20 go nie ma..pisze czy przychodzi?a on,ze akutalnie jest u siostry jeszcze,wiec na drugi dzien pisze,ze ok to mozez przyjsc dzisiaj jak mu sie nudzi..zero odpowiedzi..dzisiaj w szkole nawet nie zagadal.Miesza mi w glowie,przeplakalam ostatnie dni,bo nie wiem co do mnie czuje i o co tu chodzi

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Nie mam pojecia co chlopak czuje w stosunku do mnie

Jak to o co. Chciał zamoczyc i zamoczyl. Zapomnij o nim.

3

allama napisał/a:

Jak to o co. Chciał zamoczyc i zamoczyl. Zapomnij o nim.

Czy ja wiem..nie namawial mnie do tego,nawet nigdy nie wspomnial.Bylam dziewica,nawet kiedys slyszalam,ze opowiadal  koledze,ze boji sie,ze bedzie mnie bolec,wiec nie jestem pewna,czy to o to chodzilo ;/ w kazdym razie,narazie nie dostalam zadnej wiadomosci i zastanawiam sie,czy nie zadzwonic pojutrze i pogadac tak o..moze zaproponowac,zeby jeszcze raz wpadl.Trudno mi o nim nie myslec,zwlaszca,ze to juz prawie rok

4

Nic do Ciebie nie czuje. Szkoda, że czerwonego dywanu mu jeszcze nie rozwinęłaś do sypialni.

5

Klio napisał/a:

Nic do Ciebie nie czuje. Szkoda, że czerwonego dywanu mu jeszcze nie rozwinęłaś do sypialni.

Wlasnie to mnie dreczy,poniewaz,nie wiem czy osoba tora nic do danej nie czuje,pisalaby i inne te opisanie czynnosci,.Nie sadze,zeby to tylko o seks chodzilo,bo ta jak napisalam olezanke wyzej,bylam dziewica,sam opowiadal koledze,ze boji sie,z bedzie mnie bolalo dlatego wczesniej tego nie zrobilismy i bylo w porzadku..teraz sie nie odzywa przez tydzien,ale taie acje juz wczesniej byly..potem znowu pisal i  udawal,ze nic sie nie stalo i tak ciagle ;( i nie wiem czy do niego dzwonic,zeby pogadac czy nie..

6

Z tego co czytałam to kontakt był głównie z Twojej strony. To, że nie chce abyście oficjalnie byli razem powinno powiedzieć Ci wszystko. Dodaj chłodne traktowanie i zdawkowe wiadomości i masz obraz całej sytuacji. Było i się skończyło.

7

Dziewczyno szanuj sie, serio! Facet nic nie czuje traktuje Cie jak worek na sperme.. Ewidentnie przestraszył sie, że powiedziałaś o waszym "związku" bo przez to mógł stracić inne ( to te siostry co odwiedza tak czesto, co tydzień inna ). Zapomnij o tym. Nie lataj za nim, zachowaj godność.

8

Kasiu. Twoje zaklinanie rzeczywistości nic nie da. Kolega ma Cię głęboko, wiec się szanuj. Nie dzwoń, nie pisz, nie skoml. Wyciągnij naukę na przyszłość.

9

Czytaj swój post tak długo, aż zrozumiesz, że gościu ma Cię w głębokim poważaniu. Gdyby ktoś inny to napisał co byś mu poradziła?

10

allama napisał/a:

Kasiu. Twoje zaklinanie rzeczywistości nic nie da. Kolega ma Cię głęboko, wiec się szanuj. Nie dzwoń, nie pisz, nie skoml. Wyciągnij naukę na przyszłość.

Postanowilam,ze sie juz do niego nie odezwe,dziekuje za rady .Rozmawiałam z przyjaciolka I ta powiedziala mi podobne słowa.Najgorzej bedzie,kiedy on zda sobie sprawe,ze mi juz przeszlo i znowu zacznie pisac,a ja nie bede mogla sie powstrzymac i odpisze  eh

11

kasia125 napisał/a:

Najgorzej bedzie,kiedy on zda sobie sprawe,ze mi juz przeszlo i znowu zacznie pisac,a ja nie bede mogla sie powstrzymac i odpisze  eh

Będziesz musiała się powstrzymać, no chyba, że lubisz być wykorzystywana.

12

Jakby Ci przeszło to by nie ciągnęło Cię do odpisywania.

Posty [ 12 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Nie mam pojecia co chlopak czuje w stosunku do mnie

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024