ból zęba po zatruciu - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ZDROWIE KOBIETY » ból zęba po zatruciu

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: ból zęba po zatruciu

Witam,
wiem że to nie forum do takich spraw, ale może ktokolwiek miał coś podobnego. Miałam tydzień temu zatruwanego zęba i za tydzień będę mieć leczenie kanałowe , na początku nic mnie nie bolało, jednak po 3 dniach na dziąśle dokładnie pod tym zębem pojawiła się afta, być może to przez ukłucie (znieczulenie). Generalnie odczuwam ból, nie jakiś strasznie nieznośny, ale jednak, a co gorsza bolą mnie węzły chłonne i nie wiem, czy tak powinno być, jakieś rady ?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: ból zęba po zatruciu

Natychmiast iść do dentysty, bo takie objawy mogą oznaczać infekcje bakteryjną.  Dentysta powinien ci dać antybiotyk zanim ponownie dotknie zęba.

3

Może to być też zapalenie okostnej,a lbo bakterie beztlenowe zamoknięte wewnątrz zęba. Takich rzeczy nie powinno się "przetrzymać" tylko iść do dentysty. A z bólem mają obowiązek zarówno prywatnie jak i na NFZ przyjąć Cię bez kolejki.

4

Miałam kanałowe kilka razy i jakoś przeżyłam smile Gorzej jak zęba trzeba wyrwać, to już jest horror.

5

Być może masz jakąś szparę i od tego boli. smile nie powinno Cię boleć, bo to ma na celu zatruć nerwa.

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ZDROWIE KOBIETY » ból zęba po zatruciu

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024