Cześć.
Jestem tu nowa i jeszcze kompletnie nie ogarniam tego forum. Mam na imię Victoria i mam 19 lat. Może posądzicie mnie jako panikarę, ale no cóż.. zaryzykuję. Dokładnie 5 lutego odbyłam swój pierwszy stosunek z moim chłopakiem - zabezpieczaliśmy się prezerwatywami. Dwa dni później zrobiliśmy to jeszcze raz. Chłopak nie doszedł we mnie, gumka nie pękła, wszystko było ok. Miesiączkuję bardzo nieregularnie nawet co 70 dni, ale 2-3 lata temu przeszłam poważne operacje ręki i brałam silne leki, co spowodowało u mnie takie rozchwianie. Mimo to zawsze okres u mnie trwa tydzień i jest obfity. Ostatni okres przed stosunkiem miałam 23-28 luty, a teraz po stosunku dostałam 4 marca i trwał 6-7 dni. Był obfity, pojawiały się skrzepy, bolał mnie brzuch piersi - standard. Nie mam żadnych zawrotów głowy, mdłości. Czy na 100% mogę wykluczyć ciążę?
Dziewczyny, bardzo zależy mi na odpowiedzi.
Pozdrawiam.
Temat: Prawdopodobieństwo ciąży = 0?
Zobacz podobne tematy :
2 2016-03-17 20:56:22 Ostatnio edytowany przez saya16 (2016-03-17 20:57:00)
Odp: Prawdopodobieństwo ciąży = 0?
On byl w gumce, dodatkowo nie skonczyl, i dostalas okres, dla mnie nie jestes w ciazy, nie martw sie:)
6-7 dniowu nie jest " skapym" ani podejrzanym:)
A na rozchwiane cykle polecam ziolowe tabletki dostepne w aptece bez recepty castagnus, pomogly mi i wielu innym znajomym
Odp: Prawdopodobieństwo ciąży = 0?
Bardzo Ci dziękuję.:)