Jestem w rozpaczy. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

Temat: Jestem w rozpaczy.

Mam 22 lata, mój partner 26. Jesteśmy ze sobą od roku. On mieszka z rodzicami, ja również. On dopiero od miesiąca znalazł normalną pracę, bo taki był mój warunek.
Wcześniej pracował gdzieś dorywczo, zawsze brakowało nam kasy, żeby razem gdzieś wyjść. Różnie to bywało.
On ogólnie jest trochę zatłamszony przez mamę, ona mu podaje obiadki do stołu. Co chwilę pyta, gdzie jedzie, co robiliśmy, gdzie byliśmy. Nawet sprawdza mu pocztę i zaraz od razu jak policjant jest przepytka, co jak, kiedy, po co i dlaczego.

On jest dobrym facetem. Pamięta o każdej rocznicy, o każdej okazji. Zawsze przychodzi z kwiatkiem. Robi dla mnie wiele. Ma gdzieś kolegów, woli spędzać czas ze mną.
Robi to na co mam ochotę. Rzadko się kłócimy, ale wiadomo, czasami są różne spięcia. Teraz pracuje i na ogół w tygodniu nie ma go w domu, więc spotykamy się na weekendy.
Ja będąc z nim w związku porzuciłam wszelkie kontakty z innymi facetami, a koleżankę mam tylko jedną. Zawsze lubiłam męskie towarzystwo.
Teraz, jak on pracuje, to ja siedzę sama, z nikim się nie spotykam, bo nawet nie mam z kim.
Od dłuższego czasu zastanawiam się, czy ja go w ogóle kocham?
Jest mi z nim super, ale nasze kontakty seksualne są minimalne, zawsze byłam burzą, uwielbiałam seks i niewobrażałam sobie żyć bez niego, natomiast teraz mój partner nie pociąga mnie fizycznie, jest przystojny, niczego mu nie brakuje, ale po prostu jest przewidywalny, przede mną miał tylko jedną kobietę, zero doświadczenia.
Dochodzi bardzo szybko, musi przerywać seks co chwile, a ja mam tego dość. Nie czuje się podniecona, bo wiem, że nasz seks będzie trwał maksymalnie 10 minut z przerwami po minucie.
Ogólnie bardzo byłoby mi przykro go zostawić, bo jest wspaniałym człowiekiem, a ja mu zatruwam życie, skoro już się zastanawiam czy go kocham.
Wiem, że jakby znalazł sobie inną kobietę, to byłoby mi bardzo przykro.
Ja czuję, że  nie dorosłam do związków, że potrzebuję czuć wolność, robić co chcę, spotykać się z kim chce.
Serce mi pęka, bo nie wiem co mam zrobić, żeby było dobrze. Ciągle wierze, że będzie dobrze, że będzie lepiej, że wszystko się naprawi, ułoży..
Ale jest tylko gorzej. Jednego dnia w ogóle o nim nie myślę, a innego dnia tęsknie za nim i chcę go czuć przy sobie.

duszę się.. nie chcę go ranić, bo wiem, że on kocha mnie nad życie.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Jestem w rozpaczy.

Poboli i przestanie.

Idź się wyszaleć.

3

Zgadzam sie z przedmówca. Idź sobie szaleć, spotykać sie z innymi, bądź 'burza' w seksie... Swoja droga jak duże doświadczenia musisz mieć Ty, skoro w wieku 22 lat nudzi Cie partner ktory mial jedna partnerkę i zarzucasz mu brak doswiadzenia ? Jestem zwolenniczka naprawiania tego, co sie psuje, co ludziom nie wychodzi, ale w tym wypadku chyba nie ma sensu bym Ci mowila, żebyście popracowali nad Waszym wspólnym życiem. Chyba zbyt wiele Was rozni. Powodzenia.

4

Wiem, że głupio to zabrzmiało, że On nie ma doświadczenia, ale nie będę się tłumaczyć wink , po prostu jestem temperamentna.

5

To może mu pokaż na co Cię stać?

On się czai i nie chce Cie "zniesmaczać" bo jesteś jego kobietą i ma jakieś hamulce a defacto zrobiłby ci "jesień średniowiecza" jakby mógł? Rozmawiałaś z nim o tym?

6

Dużo o tym rozmawialiśmy. Mówiłam mu co lubię, jak, gdzie, kiedy.
Jak mam mu pokazać na co mnie stać, skoro On tak szybko dochodzi, nawet jeśli kochamy drugi raz, to i tak za chwilę jest koniec.
Czasami jest trochę bardziej niegrzeczny i wie, że mi to nie przeszkadza, ale wtedy dochodzi jeszcze szybciej. Z tego co wiem, to jest to w jego psychice, po prostu i już prawie rok czasu z nim nad tym pracowałam, ale niestety teraz to ja już nie mam ochoty na nic. Eksperymentowaliśmy z różnymi gadzetami, ale nawet one mnie nie podniecają, bo wiem krok po kroku co za chwilę się wydarzy, gdzie mnie dotknie, jak mnie pocałuje i nawet kiedy złapie za cycka.
Przestał mnie podniecać w jakikolwiek sposób, często się łapię na tym, że jeśli myślę o innym facecie, to jestem lekko podniecona, ale zdrada nie wchodzi w grę.

7

urovaxom napisał/a:

Dużo o tym rozmawialiśmy. Mówiłam mu co lubię, jak, gdzie, kiedy.
Jak mam mu pokazać na co mnie stać, skoro On tak szybko dochodzi, nawet jeśli kochamy drugi raz, to i tak za chwilę jest koniec.
Czasami jest trochę bardziej niegrzeczny i wie, że mi to nie przeszkadza, ale wtedy dochodzi jeszcze szybciej. Z tego co wiem, to jest to w jego psychice, po prostu i już prawie rok czasu z nim nad tym pracowałam, ale niestety teraz to ja już nie mam ochoty na nic. Eksperymentowaliśmy z różnymi gadzetami, ale nawet one mnie nie podniecają, bo wiem krok po kroku co za chwilę się wydarzy, gdzie mnie dotknie, jak mnie pocałuje i nawet kiedy złapie za cycka.
Przestał mnie podniecać w jakikolwiek sposób, często się łapię na tym, że jeśli myślę o innym facecie, to jestem lekko podniecona, ale zdrada nie wchodzi w grę.

No to dla Ciebie nie ma innej rady, zostaw tego chłopaka , baw się a jemu pozwól poznać i pokochać inną dziewczynę. Po prostu najwyraźniej nie jesteś dla niego a on nie jest dla Ciebie.

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024