Jaki kolor wózka byście wybrały dla dziecka? Ja dla dziewczynki zastanawiam się nad brązowo-beżowym, turkusowym albo szarym...
A wy wybrałybyście bardziej stonowane kolory czy weselsze?
Ja spodziewam sie chlopca i mam szary. Wydaje mi sie ze jest dosc uniwersalny i neutralny. Chcialabym pozniej sprzedac
A który z poniższych 3 wózków wydaje Wam się najładniejszy i zarazem najbardziej praktyczny? Podobają mi się wszystkie i nie mogę się zdecydować
Moj wózek jest szaro fioletowy, jest w miare nautralny, spodziewam sie dziewczynki, ale planuje 2 dzieci wiec nie hralam nic typowo rozowego.. Z twoich peopozycji podoba mi sie pierwszy wozek, jest najciemniejszy i dobrze bo nie hd tak widac brudu
Ale kazda mama sugeruje sie czyms innym, to tylko moje zdanie:)
Ja tam zaszalalam i kupilismy rozowo czarny
A z Twoich najbardziej mi sie pierwszy podoba
Ja dla dziewczynki zamówiłam miętowo,-szary też w miarę neutralny, również dla chłopca zamówiłabym ten sam. A z Twoich najbardziej podoba mi się szary
Ja mam synka i mam szary dla dziewczynki też bym kupiła pewnie szary bo poprostu mi się podobał, ja mam wózek Bebetto Luca
a Ty jaki model wybrałaś? Twój też mi się podoba, a kolor to turkusowy lub szary nie lubię beżu.
Ja mam synka i mam szary dla dziewczynki też bym kupiła pewnie szary bo poprostu mi się podobał, ja mam wózek Bebetto Luca
a Ty jaki model wybrałaś? Twój też mi się podoba, a kolor to turkusowy lub szary nie lubię beżu.
Ten model, który jest powyżej to Mikrus Venezia