Policzkowanie - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 19 ]

Temat: Policzkowanie

Witam drogie Panie big_smile

mam do Was pytanie. Czy zdarzyło się Wam spoliczkować jakiegoś mężczyznę? A może to lubicie? Jaką technikę bicia stosujecie? Lepiej suchą czy mokrą dłonią?

I jeszcze jedna sprawa. Gdyby obcy mężczyzna spotkany na ulicy poprosił Was o spoliczkowanie go to jak byście zareagowały?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Policzkowanie

Nie zdarzyło mi się w życiu nikogo spoliczkować i raczej się nie zdarzy. Piszę, bo zaintrygowała mnie wspomniana technika policzkowania „na mokro”. Jak coś takiego wygląda? Bo o ile nie ma sprzyjających warunków pogodowych (tzn. deszcz), to jak tę mokrość uzyskać? Wypada splunąć na dłoń i dopiero Ci przyłożyć lol  Ale wtedy brak elementu zaskoczenia, a zazwyczaj o taki chodzi policzkującym.
Tak czy siak ucieszny masz fetysz.

3

A dlaczego musi być element zaskoczenia? Moim zdaniem fajne również może być zapowiedziane policzkowanie.
Jeżeli chodzi o mokrą dłoń to w przypadku zaskoczenia to muszą popłynąć łzy i następny policzek jest już wymierzany "na mokro".

4

spoliczkujmnie napisał/a:

A dlaczego musi być element zaskoczenia?

Bo zazwyczaj policzkowanie jest związane z kłótnią, a nie spełnianiem fantazji seksualnych

Moim zdaniem fajne również może być zapowiedziane policzkowanie.

No pewnie, że fajne, jak się ma taki fetysz wink

Jeżeli chodzi o mokrą dłoń to w przypadku zaskoczenia to muszą popłynąć łzy i następny policzek jest już wymierzany "na mokro".

Czyli, najpierw na sucho, żeby wywołać łzy, a potem poprawić na mokro lol

5

Mnie strasznie kręci widok policzkowanego faceta (np w filmach), ale tylko wtedy, kiedy jest to typ samca, a nie melepety. O ile skłonności masochistyczne (tzn pociąg do bólu)  mogą mieć w sobie coś erotycznego, to już totalna uległość zupełnie mnie nie kręci. Ale tak, taki liść w odpowiednich warunkach to cholernie pięna sprawa.. smile))

6

Kilo,
gdyby można było głosować na post miesiąca miałabyś mój głos.

Uśmiałem się do łez smile

"Czyli, najpierw na sucho, żeby wywołać łzy, a potem poprawić na mokro"

dzięki za poprawę humoru przed spaniem.
Nie no świetna ta wskazówka.

7

Proszę bardzo, do usług big_smile Miłego spania i policzkowania na mokro we śnie i na jawie big_smile

8

Witam drogie Panie big_smile

mam do Was pytanie. Czy zdarzyło się Wam spoliczkować jakiegoś mężczyznę? A może to lubicie? Jaką technikę bicia stosujecie? Lepiej suchą czy mokrą dłonią?

I jeszcze jedna sprawa. Gdyby obcy mężczyzna spotkany na ulicy poprosił Was o spoliczkowanie go to jak byście zareagowały?

co tam z liścia, pejcz byłby lepszy:))

9

A ja się trochę wyłamię z tych śmichw-chichów wink, bo ja tam lubię od czasu do czasu takiego siarczystego zapodać.

To chyba moje sadystyczne skłonności (wszystko pod kontrolą ofk), ale..no jest w tym coś.
big_smile

10

Elle88 napisał/a:

A ja się trochę wyłamię z tych śmichw-chichów wink, bo ja tam lubię od czasu do czasu takiego siarczystego zapodać.

To chyba moje sadystyczne skłonności (wszystko pod kontrolą ofk), ale..no jest w tym coś.
big_smile

a co takiego musiałby Bogu Ducha winny facet zrobić żeby dostać plaskacza?P

11

Rojber napisał/a:

a co takiego musiałby Bogu Ducha winny facet zrobić żeby dostać plaskacza?P

Nic. Just for fun.
O to chodzi przecież?

12

Też miałem do czynienia z just fun ale mnie to nie bawiło. Fun skończył się z chwilą jak też dla funu oddałem...

13

Snake napisał/a:

Też miałem do czynienia z just fun ale mnie to nie bawiło. Fun skończył się z chwilą jak też dla funu oddałem...

Chyba nie rozumiesz koncepcji 'funu'. Fun jest jak 2 osoby mają z tego zabawę.

14

A no chyba, że tak smile Dla mnie to nie był fun. Zawsze każdy gwałtowny kontakt z moją twarzą traktowałem jako akt ostatecznej agresji. Można mnie bić, gdzie popadnie byle nie w twarz smile

15

A ja uwielbiam oberwać. Serio piszę.

Nie mówię o takim liściu, że traci się przytomność - wszystko ma swoje granice i jak ktoś wyżej napisał, jest dla fun'u obojga.

16

Kobiety, bądźcie takie otwarte w związkach, a nie tylko na forach, to będziecie miały lepsze życie seksualne big_smile

17

RavenKnight napisał/a:

Kobiety, bądźcie takie otwarte w związkach, a nie tylko na forach, to będziecie miały lepsze życie seksualne big_smile

Nie narzekam na swoje życie seksualne, wręcz przeciwnie.

18

Dwa razy spoliczkowałam (w sumie za drugim razem było z pięści) obcych facetów za łapanie mnie za tyłek.

Natomiast z tego "dobrego" policzkowania - zdarza mi się w chwilach uniesienia, ale robię to delikatnie, bo mój za tym nie przepada. Nie miałabym nic przeciwko, jakby i on spoliczkował mnie tongue

Co do prośby obcego faceta - jeden mnie kiedyś poprosił, bym na niego napluła. Śmiałam się jeszcze ze dwa dni po tej akcji, więc sądzę, że z policzkowaniem byłoby podobnie big_smile

19

Elle88 napisał/a:

big_smile

A może mnie też byś chciała spoliczkować?

Posty [ 19 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024