Zazdrość - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: Zazdrość

Witam chciałabym opisać swoją sytuację. Potrzebuje porady bo wariuje i sama nie wiem co myśleć. Mój chłopak poszedł na studia gdzie poznał koleżankę i tak się wszystko zaczęło. Pewnego razu dostrzegłam ze z kimś cały czas pisze no i okazało się ze to z nią. Pisali tak dwa wieczory. Nie wytrzymałam i zrobiłam mu awanturę. On stwierdził ze nie będzie się tłumaczyć bo nie ma z czego przecież nic złego nie robi ze to zwykła rozmowa koleżeńska a jemu się dobrze z nią rozmawia. Po przemyśleniach stwierdził ze przestanie z nią pisać. Po tygodniu przez przypadek znowu wyświetliła się od niej wiadomość i zobaczyłam ze mimo wszystko z nią pisze ale kryje się z tym. Gdy go oto spytałam to skłamał. W tych rozmowach faktycznie nie było niczego złego żadnego flirtu ale martwi mnie to ze przerodzi się to w coś więcej. Nie wiem co o tym myśleć .?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Zazdrość

Dodam ze ostatnio gdy wypił powiedział ze mnie nie kocha chce się rozstać kocha ją a rano nic nie pamiętał uznał to za bełkot

3

wioletacybula napisał/a:

Dodam ze ostatnio gdy wypił powiedział ze mnie nie kocha chce się rozstać kocha ją

Czemu w tym momencie nie zobaczył zatrzaskujących się za nim drzwi?

wioletacybula napisał/a:

a rano nic nie pamiętał uznał to za bełkot

Fajnie, że nie pamięta. Czyli sprawy nie było...

4

wioletacybula napisał/a:

Dodam ze ostatnio gdy wypił powiedział ze mnie nie kocha chce się rozstać kocha ją a rano nic nie pamiętał uznał to za bełkot

Z milonów bredni jakie mógł głosić po alkoholu, akurat powiedział Ci, że cię nie kocha? Nie za bardzo wierzę, że to był bełkot:/

5

Z milonów bredni jakie mógł głosić po alkoholu, akurat powiedział Ci, że cię nie kocha? Nie za bardzo wierzę, że to był bełkot:/

Jestem tego samego zdania . Coś tutaj nie pasuje. Nie wierzę aby nie pamiętał takich słów..

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024