Brak krwawienia w trakcie 7-dniowej przerwy. Ciąża wykluczona - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ANTYKONCEPCJA HORMONALNA ORAZ NATURALNA » Brak krwawienia w trakcie 7-dniowej przerwy. Ciąża wykluczona

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

Temat: Brak krwawienia w trakcie 7-dniowej przerwy. Ciąża wykluczona

Hej,
Właśnie skończyła się moja 7-dniowa przerwa i przed chwilą wzięłam tabletkę z nowego blistra. Jednak krwawienie z odstawienia nie wystąpiło w ciągu tej 7-dniowej przerwy. Dodam, że ciążę wykluczam bo od ponad miesiąca nie uprawiałam seksu. Tabletki biorę od 6 lat te same i zawsze było w porządku. Nie miałam także żadnych plamień w ciągu 21 dni brania tabletek. Nie wiem co się mogło stać. Może miałam trochę więcej stresów ostatnio? Ale w sumie to ja zawsze jestem zestresowana i mimo to wszystko działało... Co się mogło stać w tym miesiącu?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Brak krwawienia w trakcie 7-dniowej przerwy. Ciąża wykluczona

Cześć. Najlepiej skonsultuj się z lekarzem, ponieważ przez forum trudno jest nam ocenić Twój organizm i to czy taka sytuacja w Twoim wypadku jest normalne.

Jeśli to Cię jednak uspokoi, czasami kobietom zażywającym środki antykoncepcyjne po pewnym czasie zanika lub bardzo zmniejsza się obfitość miesiączkowania. Również stres, dieta, klimat mogą wpływać na miesiączki. Nikt Ci jednak nie odpowie, "co się mogło stać", najbezpieczniej będzie umówić się do lekarza i tam spróbować znaleźć odpowiedź na frustrujące pytanie.

3

Odp: Brak krwawienia w trakcie 7-dniowej przerwy. Ciąża wykluczona

tak czasem bywa,ja tez nieraz tak mam i nie wiem dlaczego,nawet lekarz nie potrafi powiedziec dlaczego.

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ANTYKONCEPCJA HORMONALNA ORAZ NATURALNA » Brak krwawienia w trakcie 7-dniowej przerwy. Ciąża wykluczona

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024