Wieczne pretensje dziewczyny - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Wieczne pretensje dziewczyny

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

1

Temat: Wieczne pretensje dziewczyny

Elo

Nie moge znieś wiecznych pretensi dziewczyny.Twierdzi ze za malo uwagi jej poświecam a ja po prostu czasem chce wyjś z kumplami na piwo czy na mecz.Ma nawet ale że wypiłem kilka piw a nie jedno bp nie lubi zapachu piwska albo foch bo spalilem wąsa na imprezie.
Jak pracuje po 10-12 godzin i po prostu jestem zmeczony i nie pojade do niej to zle bo niemam czasu dla niej.Jak znowu nie bylo roboty i mialem malo floty to zle bo nigdzie niechce wychodzić.Jak nie mam czasu do niej podczas pracy napisac czy zadzwonic to zle bo ja olewam.
Niewiem o co jej tak na prawde chodzi bo nie robie niczego zle.Czy dzisiejsze kobiety w wieku 23 lat maja tak w bani przestawione ze po prostu musza się wszysdkiego czepiać?Pytam bo znajomek tez ma podobny problem.
Nastepna sprawa to co myslicie o tym że kobieta chce o wszysdkim decydowac w zwiazku?No moze w porozumieniu ze swoja mamusią.Przykład to zaplanowalismy wyjechac na kilka dni w gory ostatnio ale jej mamusia powiedziala ze po co w gory w zime jak i tak na nartach nie jezdzimy lepiej odlozyc i pojechac na lepsze wakacje.Ta pomysl podchwycila i nici z wyjazdu  i juz maja ustalone Turcja w wakacje ale ja do turasow nie chce jechac i wole nad nasze morze czy mazury ale ona nie bo pogoda niepewna i chce do turcji.niemam wyjsca i sie musze chyba znowu zgodzic.

bania zryta kompletnie przez ta kobiete a mamy po 23 lata i jak tak dalej pujdzie to wyladuje albo w psychiatryku albo nogami do przodu mnie kiedys wyniosa.Czy poradzicie cos jak wplynać na nia by nie konsultowala sie ze wszystkim z mamusia czy jednak tutaj nie ma wyjscia bo jak cos mowie to jest ze sie czepiam i mam problem do jej mamy a ona chce dobrze dla nas.mozg staje bo argumenty nie trafiaja zadne i gadka szmatka.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Wieczne pretensje dziewczyny

Cześć smile
Widzę , że masz poważny problem..
Hmm moim zdaniem Twoja dziewczyna uważa , że to ona decyduje o wszystkim w Waszym związku a to nie jest dobre podejście.. Powinniście razem ustalać wszystkie decyzje , które są pomiędzy Wami . Jak wnioskuję Twoja dziewczyna też jest mega uparta , a to nie jest dobra cecha..
Wszystko mówi mamusi ?Ludzie ! Jak tak można ?
Ma 23 lata więc powinna podejmować sama decyzje , w końcu jest z Tobą w związku czy z mamą ?
Proponuję Tobie z Nią szczerze porozmawiać. Inaczej ona będzie Tobą dyrygować cały czas i zrobi z Ciebie świetnego pantoflarza , choć jak przeczytałam o tych wakacjach w Turcji to już chyba go z Ciebie zrobiła ?
Cóż , życzę powodzenia w dalszym związku ! smile

3

Królu kochany,  źle się zabrałeś za temat. Laske powinienes zabierać zawsze ze sobą. Ona bedzie szczęśliwa, a Tobie i kumplom zawsze będzi miał kto Was obsłuzyć - podawać piwo na przykład, tylko kup jej gume balonową żeby zapach miała czym tłumić. Królu, jesteś Królem, nie daj się upokarzać, nie pozwól żeby baba Ci weszła na głowę. Najlepiej nie zwracaj na nią uwagi. Ona też przestanie Ci zwracać głowę. Najwyraźniej ten typ na który trafiłeś, potrzebuje Twojej uwagi, której nie jesteś w stanie dać. To jej problem ze nie akceptuje piwska. Naucz ją chlać gorzałę.

4

Dunkis napisał/a:

To jej problem ze nie akceptuje piwska. Naucz ją chlać gorzałę.

Hhahah big_smile
Nie wierze big_smile
Świetna rada big_smile
Gorzała lekiem na wszystko big_smile

5

Królem ortografii to Ty nie jesteś...próbowałeś rozmawiać ze swoją dziewczyną? Wytłumacz jej to co tutaj nam. Komunikacja w związku to bardzo istotna sprawa. Zauważ, że ona Ciągle myśli tylko o sobie- to Ty masz być na każde jej skinienie, a co ona robi dla Ciebie? Daje dupy? To chyba mimo wszystko za mało żeby stworzyć udany związek. Poza tym ten związek już nie jest dobry- i ona ma wieczne pretensje do Ciebie i Ty dusisz się w tej relacji! Jak dla mnie oboje nie dojrzeliście do poważnego związku, już w szczególności, że ona w każdej sprawie się konsultuje z mamą. (Chociaż z tymi górami miała rację- jak nie jeździcie na nartach to w zimę raczej się nie pochodzi zbytnio po górach...ale wyjazd do Turcji w obecnej sytuacji politycznej (mimo zapewne pięknej pogody) jest bardziej ryzykowny od "niepewnej" pogody nad Bałtykiem. Wyobraź, sobie że ewentualnie się chajtacie i ta matka zostaje Twoją teściową- masakra! i jak najbardziej masz prawo wychodzić gdzieś z kumplami, to jest chore, że niektóre laski myślą, że związek to 24/7 kontakt z partnerem.
Moja rada? Uciekaj od niej póki możesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

6

ZnakZapytania7 napisał/a:

a co ona robi dla Ciebie?

Ja bym się zapytała co on robi dla niej najpierw.

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Wieczne pretensje dziewczyny

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024