prezent na urodziny dla dziewczyny - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » KOBIECE MIEJSCA, IMPREZY, WYDARZENIA » prezent na urodziny dla dziewczyny

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 23 ]

Temat: prezent na urodziny dla dziewczyny

Chcialbym zrobić własny kalendarz z moimi zdjęciami,  myślicie że to dobry prezent na 19 urodziny?  Dodam, ze moja dziewczyna jedt bardzo sentymentalna. Oczywiście do kalendarza dorzucam prezent od siebie.  Co o tym kalendarzu sądzicie smile ?

Z góry dzięki i pozdrawiam!

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: prezent na urodziny dla dziewczyny
marek1234567 napisał/a:

Chcialbym zrobić własny kalendarz z moimi zdjęciami,  myślicie że to dobry prezent na 19 urodziny?  Dodam, ze moja dziewczyna jedt bardzo sentymentalna. Oczywiście do kalendarza dorzucam prezent od siebie.  Co o tym kalendarzu sądzicie smile ?

Z góry dzięki i pozdrawiam!

Raczej ze wspólnymi zdjęciami, jeśli już ma być kalendarz. W końcu to jej urodziny. Można też  zrobić filmik urodzinowy.

3

Up

4

Dziś zobaczyłam na dużym  transparencie zawieszonym na ścianie jakiegoś budynku  wyznanie miłosne  ozdobione serduszkami.  To też jakiś pomysł na urodziny.

5 Ostatnio edytowany przez Wielokropek (2014-08-11 15:05:01)

Pomysł z transparentem jest fajny - na kobiecie na pewno zrobi wrażenie:)
Ale poza takim ekstatycznym wyznaniem miłości w miejscu publicznym to jeszcze jakiś drobny prezent niespodziankę bym dorzuciła. Zawsze to miły gest - choćby w spam gdzie można komuś zrobić prezent totalną niespodziankę. Wybiera się jakiś budżet np 50 zł i to ludzie z spam wymyślaką oryginalny prezent w tej cenie i wysyłają (bez banałów: żadnych koszuleczek, kubeczków czy krawatów) - ale idee mają niezłe.

6

kalendarz jest swietny ale faktycznie daj tam wspólne zdjęcia smile

7

Prezent na urodziny? hmm? Kalendarz, fajna sprawa, aczkolwiek tylko na rok:p później wyrzuci, albo odłoży w kąt.. musi to być coś co bd miała na całe życie! Jeżeli mają to być 19-ste urodziny to zaproponowałabym z antyramie Wasze zdjęcia i starsze, które będą miały jakiś sentyment i te nowsze, które za parę lat będą też miały sentyment smile

8

Super prezent!! Też bym taki chciała od mojego chłopaka. <3 Zastanawiałeś się co będzie tym dodatkowym prezentem? Jeżeli Twoja dziewczyn jest sentymentalna jak napisałeś, to może nie warto kupować jej coś drogiego, a w zamian zabrać ją gdzieś w ciekawe i romantyczne miejsce? wink W góry na przykład? Taniej niż nad morze i sądzę, że atmosfera dużo lepsza. Miejsce warte polecenia to moim zdaniem Muszyna. Poszukaj hotelu z jakimiś fajnymi atrakcjami dla dwojga. SPA, sauna itp. Każda dziewczyna to lubi smile Powodzenia smile

9

Kup jej książkę albo płytę smile To jest zawsze dobry pomysł na prezent.

10

Najlepiej coś oryginalnego i wymyślonego dla danej osoby. Kalendarz trochę oklepany.

11

myślę, że lepsze będą Wasze zdjęcia wink A skoro jest sentymentalna, to powinno jej się spodobać smile

12

Kalendarz to fajny pomysł smile Jeśli to zorganizowana osoba, to na pewno na co dzień korzysta z kalendarza - a dzięki temu może codziennie oglądać piękne zdjęcia, które wybierzesz do kalendarza wink

Ja dostałam od chłopaka trening u igortreneronline, bo wiecznie narzekałam, że nie mam kiedy ćwiczyć. I póki co jestem bardzo zadowolona smile

14

Kalendarz ok, ja teraz kminię nad albumem – książką dla dziadków na święta, chciałam zebrać zdjęcia rodziców, wujków, nas wnuków i tak dalej. Tylko, że nie wiem skąd zamówić, bo zaczęłam z Empiku, otworzyłam tę aplikację i trochę lipa, w sensie te zdjęcia przypasowało tak automatycznie i poucinało je w dziwnych miejscach, jakbym chciała każde przesuwać, a to strasznie muli, to mnie szlag trafi. Jeszcze jest opcja albumfotograficzny z Kserkopu, ale tam jest info „Format pliku zależy od technologii, w której docelowo będzie drukowany album. Jeśli wybierasz druk na ploterze lub w technologii LAB, przygotuj pliki w formacie .jpg i w przestrzeni kolorystycznej RGB. " Czyli w sumie, że co big_smile o co chodzi z tym RGB?

15

Może ładną kieckę: spam sama sobie kupiłam właśnie i czekam, na pewno mi dostarczą jeszcze przed świętami.

16

Ja tam dostałam od obecnego męża na urodziny małe urocze kolczyki z perełkami. Nie kosztowały dużo, ale wtedy byłam nimi zachwycona. Mam je zresztą do dziś.

17 Ostatnio edytowany przez IsaBella77 (2018-12-19 23:07:16)

Ja dostałam od przyjaciółek wypad do SPA smile złożyły się i pojechałyśmy razem. Było cudownie a do tego poznałam nowe miejsca smile Byłyśmy w spam w Janowie Podlaskim.

18

Zdecydowanie tak smile Jeśli jest sentymentalna to taka pamiątka na pewno sprawi jej dużo przyjemności smile dodaj jeszcze jakiś kosmetyk i będzie przeszczęśliwa smile

19

Proponuje wspólne wyjście miłe i kameralne miejsce. Na pewno zapamięta to dobrze

20

Kalendarz z własnymi zdjęciamim zabrzmiało tak narcystycznie wink Rozumiem jakby były to wspólne zdjęcia, cz zdjęcia partnerki, to może być bardzo miły prezent, łącząc to z wyjsciem do kina i na kolację.

21

Fajny pomysł na taki kalendarz ze wspólnymi zdjęciami big_smile albo kolaż i pod każdym zdjęciem coś miłęgo napisz, np. tutaj pierwszy raz byliśmy na wakacjach itd smile

22

Moim zdaniem kalendarz to fajny prezent ale na tylko na 12 miesięcy hmm Jeżeli myślisz o prezencie z waszymi zdjęciami to fajnym pomysłem jest antyrama albo duży obraz na płótnie smile Sama robiłam prezent chłopakowi i nasze zdjęcie wydrukowałam  na dużym płótnie smile

23

i co z tego, że na 12 miesięcy? A jakiś kosmetyk albo perfumy to niby na całe życie? :-)) A wypad do kina i kolacja w knajpie to na jeszcze krócej.
Prezent nie musi być na lata. Ważne, aby sprawił przyjemność obdarowanej osobie.

Posty [ 23 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » KOBIECE MIEJSCA, IMPREZY, WYDARZENIA » prezent na urodziny dla dziewczyny

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024