Czy mogę być w ciąży? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ANTYKONCEPCJA HORMONALNA ORAZ NATURALNA » Czy mogę być w ciąży?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 12 ]

Temat: Czy mogę być w ciąży?

Mam takie pytanie czy test ciążowy w około 4 miesiącu ciąży może wyjść ujemny? Czy to fałszywy wynik, bo stężenie hormonu jest zbyt duże? Mam jakieś schizy o byciu w ciąży chociaż cały czas mam okres. A jak wiadomo krwawienie jest możliwe w ciąży. I nie, nie mam żadnych zachcianek i takich tam innych, ale to durne przeświadczenie mnie nie opuszcza....

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Czy mogę być w ciąży?

Idz do ginekologa to bedziesz wiedziala na 100% :-)

3

Pójdę, ale muszę czekać na wizytę. A skoro zrobiłam test i wyszedł ujemny, to chciałabym się móc tym cieszyć. A zamiast tego wyczytałam takie info w necie, że za dużo hormonu może sfałszować test:/

4

moonlight88 napisał/a:

A zamiast tego wyczytałam takie info w necie, że za dużo hormonu może sfałszować test:/

Na podstawie tego, co czytamy w Internecie, chyba każda z nas 'była' już w ciąży smile Badanie krwi albo lekarz, mniej Internetów i nakręcania siebie smile

5

Zrób sobie betę HCG z krwi, kosztuje grosze, w ciągu 3 dni będziesz znała odpowiedź.

6

W internecie pisza rozne wiec raczej sie tym nie kieruj tylko lepiej idz do lekarza. 4 miesiac ciazy wiec powinnas miec juz jakies objawy ale wiadomo kazdy organizm jest inny i roznie to bywa.Nie ma co sie martwic na zapas

7

może powiesz nam jak się sprawy potoczyły?

8

Dzięki za wszystkie odpowiedzi. Na razie nie obserwuję nowych objawów. Mam nadzieję, że w przyszłym tygodni dostanę się do ginekologa i wszystko się wyjaśni. Dam znać jak poznam odpowiedź.

9

Lekarz stwierdził, że nie jestem w ciąży:)

10

Badania to podstawa.

Internety robią wodę z mózgu i potem są problemy smile

11

Wg wujka google ja mam raka tarczycy, tocznia oraz tysiąc innych dolegliwości i chorób, a tak w ogóle to powinnam już od wielu lat wąchać kwiatki od spodu smile Nie ma się co przejmować wynikami w wyszukiwarce. Musisz się tylko zastanowić skąd się te "schizy" biorą. Bo mogą się brać ze strachu przed ciążą, a mogą też się pojawiać dlatego, że tej ciąży podświadomie pragniesz smile Ale fakt - badania to podstawa i bez nich ani rusz. W każdym razie dobrze, że lekarz uspokoił Twoje myśli i wiesz już na czym stoisz smile

12

Tak, ogrom wiedzy w internecie przytłacza i prowadzi do rozmaitych wniosków:D Co do "schizów" to biorą się ze strachu i nadmiaru czasu na myślenie o niepożądanych konsekwencjach, ale nauczka jest. A ja mogę się skupić na wprowadzeniu istotnych zmian w moim życiu...

Posty [ 12 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ANTYKONCEPCJA HORMONALNA ORAZ NATURALNA » Czy mogę być w ciąży?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024