spóźniający się okres - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » spóźniający się okres

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

Temat: spóźniający się okres

kochałam się z chłopakiem dość regulanie, zabezpieczaliśmy się  prezerwatywami. Ostatnio dostałam infekcji pochwy i brałam tabletki urofuraginum teraz spóźnia mi się okres ponad tydzień. czy infekcja może być tego przyczyną? Dodam że wydziela mi się z pochwy biały śluz i bolą mnie piersi, tak jak przed okresem.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: spóźniający się okres

A te piersi bola bardziej niz zwykle przed okresem ? Moze zrob test ale jak sie zabezpieczacie to  nie powinno byc ciąży.

3

Skoro się zabezpieczaliście to wszystko powinno być ok. Skoro bolą cię piersi, tak jak przed okresem to zapewne za kilka dni się pojawi. Jeżeli nie, zrób test - 10 zł a masz spokój.

Bolą w sumie tak samo

5

Aa i jeszcze fajna sprawa. Spóźnia się okres, ty jesteś przez to 12h w stresie przez co okres spóźnia się jeszcze bardziej big_smile

Łatwo powiedzieć, ale zrelaksuj się, weź sobie gorącą kąpiel z lampką wina i będzie dobrze smile

A jest jakiś jeszcze dobry sposób na przyśpieszenie okresu? smile

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » spóźniający się okres

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024