Czy on coś do mnie czuje - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Czy on coś do mnie czuje

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

1

Temat: Czy on coś do mnie czuje

Znamy się z kumplem 7 lat. Ostatnio często do mnie dzwoni, gadamy na różne tematy, to są długie rozmowy. Jak mam zły humor to mnie pociesza i cieszy się jak się śmieję i mówi wtedy, to dobrze że ci humorek poprawiłem. Jak go o coś poproszę to zrobi to dla mnie. Ostatnio już leżał w łóżku ale poprosiłam go o pomoc to wstał i zrobił coś dla mnie. Mamy tych samych znajomych, przy kumplach normalnie sobie gadamy i żartujemy ale widzę w jego oczach taki błysk, patrzy mi też dłużej w oczy. Jak akurat stoi ze znajomymi i widzę go z daleka to normalnie z nimi gada, jest spokojny a jak ja podchodzę bliżej i mówię hej on od razu robi się cały rozpromieniony, od razu inny humor, gadka taki od razu bardziej pobudzony, uśmiechnięty. Na pożegnanie dał mi ostatnio buzi w policzek. Po 15 minutach od spotkania zadzwonił. Nie wiem co mam myśleć o jego zachowaniu, czy on coś do mnie czuje? Czy to są jakieś sygnały waszym zdaniem?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Czy on coś do mnie czuje

Trudno ocenić jego intencje,nie widząc Jego mowy ciała,zachowania.Ale jeżeli Ty to widzisz,i czujesz podobnie,to może porozmawiajcie o tym?Od rozmowy jeszcze nikt nie umarł smile

3

Odp: Czy on coś do mnie czuje

Skoro znacie się juz 7 lat, to czy wcześniej też się tak zachowywał?
Ewentualnie zastanów się czy ty też mogłabyś z nim być czy warto poświęcić hmm przyjaźń?

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Czy on coś do mnie czuje

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024