Kocha,bawiła się czy jeszcze coś innego.... - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Kocha,bawiła się czy jeszcze coś innego....

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 16 ]

Temat: Kocha,bawiła się czy jeszcze coś innego....

Witam,w ekspresowym tempie.

Byłem z dziewczyną 2,5 roku,rozstaliśmy się jakieś 9 miesięcy temu,pisała do mnie,dzwoniła,eweidentnie chciała wrócić ale byłem nieugięty.

Nie miałem z nią kolorowo,okłamywała mnie np "idę już spać" po czym okazywało się że wracała nad ranem od jakiegoś kolegi.Co jeszcze? Jak się pokłóciliśmy na nastepny dzień do jakiegoś faceta pisała "jak chcesz to mogę zrobić ci dobrze".

Tak więc lekko nie było.

Niespodziewanie spotkaliśmy się w październiku,ja nie przestałem przez ten czas zerwania o niej myśleć i ona podobnie.

Zaczęliśmy się spotykać,mówiła że kocha,że jej zależy ale ja zacząłem się wycofywać ponieważ wiedziałem że nic z tego nie będzie.

Był szalony seks,rozmowy.Po ostatnim spotkaniu całkowicie przestałem się z nią kontaktować a po 2 tygodniach zauważyłem na Fejsie że jest z jakimś facetem w związku.Troszkę się wkurzyłem bo jak mozna komuś mowić kocham a zaraz być z innym.

Zakładała jakieś konta na portalach randkowych,chyba jest to kobieta bardzo zdesperowana aby być z kimś w związku.

Troszkę mi smutno z tego powodu że poniekąd zostałem potraktowany jak ścierka do podłogi aczkolwiek sam zacząłem się wycofywać z tej znajomości tak jak już wspomniałem wcześniej.

W międzyczasie gdy nie byliśmy razem była z kimś w związku...jeden miesiąc.

Czy takie osoby się zmieniają? Czy ciągle potrzebują zainteresowania?Wiem a nawet jestem pewny że ona mnie wciąż kocha a jest z innym.

Przecież ona tego faceta skrzywdzi bo będzie tylko plastrem na nieszczęśliwe serce.

Czy dobrze zrobiłem ucinając kontakt?

Udało mi się wygadać:) Od razu mi lepiej.

Pozdrawiam i liczę na wszelkie opinie,sugestie.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Kocha,bawiła się czy jeszcze coś innego....

Do mnie tez pisala czy mi zrobic dobrze. Danuta? Dobrze zrobileś, średnia byla.

3

namazu napisał/a:

Daruj sobie :-)

4

A może to Ty tym plasterkiem jesteś?

5

namazu napisał/a:

hahhaha, ostro
Nie to co ta Twoja, co 2 lata sobie na pocałunek musisz poczekać, co? wink

Autorze, nie trzeba być Einsteinem by wiedzieć, że ona ma problemy z głową.
Pytanie co z Twoją głową, że chcesz to reanimować..

6 Ostatnio edytowany przez namazu (2016-02-15 01:14:25)

brewka599 napisał/a:

Jak się pokłóciliśmy na nastepny dzień do jakiegoś faceta pisała "jak chcesz to mogę zrobić ci dobrze".

Pisalem, to mi nie wierzysz:)

brewka599 napisał/a:

Troszkę mi smutno z tego powodu że poniekąd zostałem potraktowany jak ścierka do podłogi

BIedny miś, jak scierka do podlogi i co teraz?

brewka599 napisał/a:

Wiem a nawet jestem pewny że ona mnie wciąż kocha a jest z innym.

Przecież ona tego faceta skrzywdzi bo będzie tylko plastrem na nieszczęśliwe serce.

Uuuuuuu...bedzie kolejny Biedny miś, daj namiary na forum koniecznie mu. Swoja droga specyficzna forma wyrazania milości, wypinanie się innym facetom.

Apropos desperacji...

brewka599 napisał/a:

,eweidentnie chciała wrócić ale byłem nieugięty.

Nie miałem z nią kolorowo,okłamywała mnie np "idę już spać" po czym okazywało się że wracała nad ranem od jakiegoś kolegi.Co jeszcze? Jak się pokłóciliśmy na nastepny dzień do jakiegoś faceta pisała "jak chcesz to mogę zrobić ci dobrze".

Tak więc lekko nie było.

Niespodziewanie spotkaliśmy się w październiku,ja nie przestałem przez ten czas zerwania o niej myśleć i ona podobnie.

Zaczęliśmy się spotykać,mówiła że kocha,że jej zależy ale ja zacząłem się wycofywać ponieważ wiedziałem że nic z tego nie będzie.

... po 2 tygodniach zauważyłem na Fejsie że jest z jakimś facetem w związku.Troszkę się wkurzyłem bo jak mozna komuś mowić kocham a zaraz być z innym.

Zakładała jakieś konta na portalach randkowych,chyba jest to kobieta bardzo zdesperowana aby być z kimś w związku.
W międzyczasie gdy nie byliśmy razem była z kimś w związku...jeden miesiąc.

Czy dobrze zrobiłem ucinając kontakt?
.

Przeczytaj autorze...to bedzie o desperacji...ale raczej nie kobiety.

7

Elle88 napisał/a:
namazu napisał/a:

hahhaha, ostro

Nie no ze dwa lata to liczylem na lozko (po slubie zaraz bedzie:)) ale w mojej sytuacji uważam, że jest ok, tym bardziej, że mi to odpowiada. Dostaniesz cukierka za spostrzegawczosc:)

8

Elle88 napisał/a:
namazu napisał/a:

hahhaha, ostro

Chodzi o to,że ja nie chcę tego reanimować.Może troszkę jestem jak pies ogrodnika.

Ale po co wchodzi w nowe związki skoro o poprzednim nie zapomniała i nie wyleczyła.

Przypuszczam że znalazła sobie faceta bo ja ją zacząłem olewać.

Lepszy rydz niż nic?

Takie udawanie na siłę że się kogoś kocha?

Głupie.

9

brewka599 napisał/a:
Elle88 napisał/a:
namazu napisał/a:

hahhaha, ostro

Chodzi o to,że ja nie chcę tego reanimować.Może troszkę jestem jak pies ogrodnika.

Ale po co wchodzi w nowe związki skoro o poprzednim nie zapomniała i nie wyleczyła.

Lepszy rydz niż nic?

Głupie.

A co Ty jestes taki wszechwiedzący? Co Cię to obchodzi? NIe jesteś jak pies ogrodnika a jak oszolom ją sledzący!!!

10

namazu napisał/a:
brewka599 napisał/a:
Elle88 napisał/a:

hahhaha, ostro

Lepszy rydz niż nic?

Głupie.

A co Ty jestes taki wszechwiedzący? Co Cię to obchodzi? NIe jesteś jak pies ogrodnika a jak oszolom ją sledzący!!!

Cóż za poziom jak na 34 latka.
Pozdrawiam :-)

11

brewka599 napisał/a:
namazu napisał/a:
brewka599 napisał/a:

Lepszy rydz niż nic?

Głupie.

Cóż za poziom jak na 34 latka.
Pozdrawiam :-)

NIetrudno domyslec się, że oczekujesz pogłaskania po glowie i powiedzenia: Tak, bedziecie razem a wypianie się innym facetom ta manifestacja uwielbienia dla Ciebie!

12

brewka599 napisał/a:

Był szalony seks,rozmowy.Po ostatnim spotkaniu całkowicie przestałem się z nią kontaktować a po 2 tygodniach zauważyłem na...

Już myślałam, że zauważyłeś zmiany na penisie sad

brewka599 napisał/a:

Módl się, żeby przestała Ciebie "kochać", a o innych się nie martw, poradzą sobie.
Aż strach pomyśleć, że byłeś 2,5 roku! z panienką tak gościnną w kroku (kurcze, wierszem piszę).
Po1. - uciekaj, po 2. - przebadaj się.

13

Nie wiem, skąd u Ciebie myśli, że ona Cię kocha, naprawdę.

Kochająca kobieta się tak nie zachowuje, laska ma Cię totalnie w dupie - moim zdaniem.

Nie bądź psem ogrodnika, bo to głupie. Przestań żyć jej życiem a zacznij swoim.

14

josz napisał/a:
brewka599 napisał/a:

Był szalony seks,rozmowy.Po ostatnim spotkaniu całkowicie przestałem się z nią kontaktować a po 2 tygodniach zauważyłem na...

Już myślałam, że zauważyłeś zmiany na penisie sad

brewka599 napisał/a:

Módl się, żeby przestała Ciebie "kochać", a o innych się nie martw, poradzą sobie.
Aż strach pomyśleć, że byłeś 2,5 roku! z panienką tak gościnną w kroku (kurcze, wierszem piszę).
Po1. - uciekaj, po 2. - przebadaj się.

Dziękuję za odpowiedź. Wiem, muszę zzapomnieć, odciąć się. Z biegiem czasu na pewno się uda

15

chyba nie ma co drążyć tematu i szukać na siłę potwierdzenia, że Cię kocha, bo co to Ci da? może pojawią się znowu myśli w Twojej głowie o powrocie- bez sensu. tacy ludzie się nie zmieniają. czasami lepiej odpuścić i nie marnować czasu na ludzi którzy na nas nie zasługują

16

Cyngli napisał/a:

Nie wiem, skąd u Ciebie myśli, że ona Cię kocha, naprawdę.

Kochająca kobieta się tak nie zachowuje, laska ma Cię totalnie w dupie - moim zdaniem.

Nie bądź psem ogrodnika, bo to głupie. Przestań żyć jej życiem a zacznij swoim.

Dzięki,  masz rację. Nie ma co rozpamiętywać tylko się cieszyć że nie będzie zjadać mnie psychicznie bo znalazła sobie inną ofiarę.

Ale takie osoby chyba mają to do siebie że idealnie się kamuflują i dopiero po czasie poznajemy jakie są w rzeczywistości.

Posty [ 16 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Kocha,bawiła się czy jeszcze coś innego....

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024