Za stara na fajne ciuchy? Nie mam jeszcze 30! - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » WIZAŻ - STUDIO MODY I WIZAŻU » Za stara na fajne ciuchy? Nie mam jeszcze 30!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 11 ]

1 Ostatnio edytowany przez Anemonne (2013-03-21 08:49:08)

Temat: Za stara na fajne ciuchy? Nie mam jeszcze 30!

hej, dziewczyny, co myślicie o koszulkach z nadrukami? ostatnio siostra wypaliła, że nie każdemu wypada w takich chodzić (w sensie, że mam już poważną pracę i prawie trzydziestkę na karku). ale bez przesady, przecież fajna moda jest nie tylko dla nastolatek!

korci mnie coś stąd: (link usunięty)

tylko nie mogę się zdecydować na wzór. pan hipopotam po cichu kradnie mi serce 

co myślicie??

Wstawianie linków jest niedozwolone - zapoznaj się z regulaminem forum. Jeśli chcesz, możesz wstawić zdjęcie za pomocą znaczników img.
Moderatorka Anemonne

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Za stara na fajne ciuchy? Nie mam jeszcze 30!

wstaw zdjęcia, jeśli chodzi o koszulki z nadrukami są ok ale zależy jakie to są nadruki, niecenzuralne słowa / obrazki niekoniecznie pasują wink

3

30 lat to jeszcze nie czas żeby kłaść się do grobu big_smile
Wiadome, że do pracy nie pójdziesz w koszulce w różowe misie ale nie dajmy się też zwariować smile

4

Ja mam ponad 30 lat i noszę koszulki z nadrukami smile Może nie kupiłabym sobie takiej z myszką miki, ale z napisami jak najbardziej. Najczęściej wybieram je w Reserved - szczególnie lubię takie ze złotymi i srebrnymi napisami. Są stylowe a jednocześnie na luzie.
Zresztą w popularnym serialu rodzinka.pl Małgorzata Kożuchowska często nosi takie koszulki i uważam, że fajnie wygląda smile a gra panią ok. czterdziestki z trójką synów. Dla dwudziestoparolatki takie koszulki jak najbardziej pasują!

5

ojejku, ależ oczywiście, że możesz chodzić w fajnych ciuchach, nawet w koszulkach z nadrukami. tym bardziej powinnaś się fajnnie ubierać, skoro czujesz się młodo. podkreślaj to właśnie strojem.

6

Dokładnie. Nie rezygnuj z noszenia tego co lubisz, ale oczywiście noś te koszulki z głową smile

7

Wszystko zależy od tego, w czym dobrze się czujesz. Uwielbiasz koszulki z zabawnym nadrukiem? Ok. Wolisz oficjalny kostium w kolorze chłodnej szarości? Też dobrze. Wyszukana sukienka w stylu retro? Super! Tylko każdy strój trzeba dopasować do okazji. Liczy się wyczucie sytuacji i samokrytycyzm. Ale nie można też dać się stłamsić i "rezygnować z siebie", bo ktoś coś powiedział...

8

Jasne, że pasuje. Panowie często grubo po 50-tce noszą takie koszulki i się nie przejmują. Wygląa to fajnie, a 30 lat to młody wiek, jak najbardziej pasuje smile

9

pannaadrianna napisał/a:

hej, dziewczyny, co myślicie o koszulkach z nadrukami? ostatnio siostra wypaliła, że nie każdemu wypada w takich chodzić (w sensie, że mam już poważną pracę i prawie trzydziestkę na karku). ale bez przesady, przecież fajna moda jest nie tylko dla nastolatek!

korci mnie coś stąd: (link usunięty)

tylko nie mogę się zdecydować na wzór. pan hipopotam po cichu kradnie mi serce ?

co myślicie??

Wstawianie linków jest niedozwolone - zapoznaj się z regulaminem forum. Jeśli chcesz, możesz wstawić zdjęcie za pomocą znaczników img.
Moderatorka Anemonne

Ja nie mam też jeszcze 30 ale nie ubrałabym bluzeczki typu Myszka miki no nie cierpię a ostatnio ona jest wszędzie na każdej prawie bluzce torebce był u nas taki butik teraz widzę , że jest już zlikwidowany tam było typowo w sklepie różowo isame Myszki jakiś obłęd . Jak już to lubię bluzeczki z nadrukiem srebnym lub złotym albo razem pomieszane ale w zasadzie w szafie mam tylko jedną taką bluzeczkę . Bardziej mam wszystkie ciuszki gladkie bez żadnych pierdułek bo w praniu się to wszystko niszczy .

10 Ostatnio edytowany przez Wielokropek (2013-04-01 23:58:03)

jestem przed 30, najlepsze ubrania jakie kiedykolwiek udało mi się kupić to ze sklepu internetowego spam  kolory i fasony pozwalają mi czuć sie bardzo kobieco i atrakcyjnie a stałam się panią XL. Innowacyjne podejście do krojów obrań jest ich wielką zaletą, ceny są bardzo przystepnę a to w dzisiejszych czasach niezmiernie ważne. Jakość nie ma porównania z ceną, zwykle co niedrogie to i kiepskie ale nie w tym sklepie. Polecam każdej pani.

Posty [ 11 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » WIZAŻ - STUDIO MODY I WIZAŻU » Za stara na fajne ciuchy? Nie mam jeszcze 30!

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024