Inna płeć na jeden dzień - co robicie? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Inna płeć na jeden dzień - co robicie?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 24 ]

Temat: Inna płeć na jeden dzień - co robicie?

Możecie na jeden dzień zmienić swoją płeć - co robicie/ z kim robicie;)?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Inna płeć na jeden dzień - co robicie?

Nie zmieniam,jestem kobietą i tak jest git. big_smile

3

Miałam pisać - też bym nie zmieniała. Co za pomysł w ogóle? pfff wink

Facet jest prostym stworzeniem z reguły. Ma to swoje plusy oczywiście, ale pod wieloma względami my kobiety jesteśmy po prostu fajniejsze big_smile

4

czyżby zainspirował Cię mój post? wink
Na jeden dzień to da się przeżyć. Zaspokoiłabym swoją ciekawość w sikaniu na stojąco kreśląc esy floresy na białym śniegu big_smile
No i przespałabym się z jakąś fajną dziewczyną, głownie interesowałoby mnie zrobienie lodzika. Ale tu cofam, co wcześniej napisałam w tamtym wątku o mikroskopijnym wacusiu wink

5

A no zainspirował;). Ja przyznam, że pół dnia zabawiałbym się wibratorem a resztę dnia seks lesbijski;)

6

adiaphora napisał/a:

czyżby zainspirował Cię mój post? wink
Na jeden dzień to da się przeżyć. Zaspokoiłabym swoją ciekawość w sikaniu na stojąco kreśląc esy floresy na białym śniegu big_smile
No i przespałabym się z jakąś fajną dziewczyną, głownie interesowałoby mnie zrobienie lodzika. Ale tu cofam, co wcześniej napisałam w tamtym wątku o mikroskopijnym wacusiu wink

Mały wacek też starczy na zrobienie loda;)

7

nie napisałam mały a mikroskopijny. Niby też na m, ale różnica kolosalna big_smile

Powiadasz seks lesbijski? No tak, można się było spodziewać, przewidywalny jak każdy facet wink

8

Jako kobieta nie oddałbym się jakiemuś napalonemu samcowi, o nie!! Jestem lesbijką na 100%.

9

da.vinci01 napisał/a:

Jako kobieta nie oddałbym się jakiemuś napalonemu samcowi, o nie!! Jestem lesbijką na 100%.

Tia...
I nie chciałabyś z facetem spróbować? Baju,baju big_smile

10

Pewnie jako kobieta bym chciał choć podobno kobietom łatwiej przychodzi seks homoseksualny aniżeli nam.

11

adiaphora...

Jak z tym sikaniem na stojaka,tak się upierasz,to widziałam kiedyś takie lejki dla kobiet...poważnie big_smile

12

da.vinci01 napisał/a:

taaaa wink przypomniał mi się dowcip.
Podchodzi facet w barze do kobiety i próbuje ją podrywać. Ona od razu mówi:
- jestem lesbijką
- co to znaczy?
- widzisz przy barze tę cycatą blondynę? Chciałabym zatopić usta w jej soczystej cipce tak, że aż by krzyczała z rozkoszy
- o rany! to ja tez jestem lesbijką!

big_smile

13

Jak ty szybko mnie rozgryzłaś;) Myślę, że zamiast sikać na śnieg pewnie byś go upychała jakiejś niewinnej panience;)

14

majkaszpilka napisał/a:

adiaphora...

Jak z tym sikaniem na stojaka,tak się upierasz,to widziałam kiedyś takie lejki dla kobiet...poważnie big_smile

ale nie chodzi tylko o pozycję, ale w ogóle, no wiesz... Nie wiesz? big_smile

15 Ostatnio edytowany przez Iceni (2016-02-10 22:49:30)

Co bym zrobiła? 
Podrapałabym się po jajkach  i sięgnęła po pilota od tv...

16

no pewnie, że bym upychała, przecież napisałam, że przespałabym się z jakąś. Już tak Cię zafrapował ten seks lesbijski leonardo, że nie widzisz, co czytasz wink
Jedno takie doświadczenie bym zniosła, bo kobiety mnie nie kręcą. Ale w ciele mężczyzny może nie byłoby to takie trudne.

17

Być kobietą hm... nie dzięki. Wolę wiedzieć co chce od życia smile

18 Ostatnio edytowany przez kareninka (2016-02-11 15:04:30)

Poszłabym do łożka z jakąś laską, głównie po to, żeby zobaczyć co oni czują, gdy dostają loda. Walnęłabym się w jajka, żeby sprawdzić jakie to uczucie.

19

kareninka napisał/a:

Poszłabym do łożka z jakąś laską, głównie po to, żeby zobaczyć co oni czują, gdy dostają loda. Walnęłabym się w jajka, żeby sprawdzić jakie to uczucie.

hahaha, Kareninko,
Uśmiałem się do łez prawie przeczytawszy o walnięciu się w jajka. Zaręczam jednak, że Tobie nie byłoby do śmiechu.

Ja chyba spróbowałbym sam ze sobą, aby sprawdzić różnice między damskim a męskim "rękodziełem".

20

Chyba każdy facet standardowo odpowiada,że gdyby był kobietą,to bawiłby się cyckami lol

21

Na pewno przeleciałabym jakąś babeczkę, "samozadowoliła się", poszłabym biegać (jak Wy biegacie z tym czymś między nogami?), ogoliłabym zarost, jeżeli byłabym w jego posiadaniu (lubię zarost, ale jakie to uczucie?) i ogoliłabym pachy. A, tak dla zabawy. tongue

22

Akaya napisał/a:

Na pewno przeleciałabym jakąś babeczkę, "samozadowoliła się", poszłabym biegać (jak Wy biegacie z tym czymś między nogami?), ogoliłabym zarost, jeżeli byłabym w jego posiadaniu (lubię zarost, ale jakie to uczucie?) i ogoliłabym pachy. A, tak dla zabawy. tongue

Łatwiej nam biegać z wackiem niż wam z cyckami;) Jakie to uczucie się golić? Mniej bolesne niż depilacja nóg;)

23

Ja spędzam cały dzień w damskiej przebieralni na basenie.

Nie zależnie od płci - podobają mi się jedynie męskie ciała, więc najprawdopodobniej zostałabym na ten jeden dzień gejem wink

Posty [ 24 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Inna płeć na jeden dzień - co robicie?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024