Ogoliłem sobie brwi - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

Temat: Ogoliłem sobie brwi

Ratujcie, jestem 25 latkiem który zdecydował zwęzić nieco brwi. Słyszałem od dwóch różnych fryzjerów że mam zbyt krzaczaste. Wziąłem w swoją rękę maszynkę do golenia zarostu i ściąłem brwi. Wygląda to komicznie, nierówno i zbyt cienko.

Brwi rzekomo długo odrastają, lecz jeśli goliłem a nie wyrwałem to powinny szybciej?

Głupio teraz wygląda ile muszę czekać aby nabrały kształtu? I co jeśli w pustym polu wyrosną małe krzaczki? Usunąć je? Nie wiem co zrobić żeby urosły.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Ogoliłem sobie brwi

Golone powinny odrosnac szybciej. Kup w aptece olejek rycynowy, podgrzewaj na łyżce i smaruj. Możesz spróbować domalować (pogrubic) trochę specjalną kredką do brwi.
ech, nastepnym razem lepiej idź do kosmetyczki, albo poproś o pomoc dziewczynę/siostre/mame

3

A ile muszę czekać ? I czy miesiąc wystarczy? Kiedy odrosną iść do kosmetyczki? I co jej powiedzieć?

4

Wstawiam zdjęcia

zapodaj.net/images/04edeba230a87.png

5

Brwi odrastają bardzo szybko. Tydzień-dwa powinny wystarczyć. A na zdjęciu nie wyglądają tak źle.

6

Nie przesadzaj,dramatu nie ma.

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024