okrągłe urodziny mamy- jaki prezent - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » W KRĘGU DOMOWEGO OGNISKA » okrągłe urodziny mamy- jaki prezent

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 11 ]

Temat: okrągłe urodziny mamy- jaki prezent

Zbliża się rocznica urodzin mojej Mamy. Nie mam pomysłu na prezent. Chciałbym coś oryginalnego, ale od serca. Kwiaty i kosmetyki to dość oklepany temat. Macie jakieś pomysły. : )

Zobacz podobne tematy :
Odp: okrągłe urodziny mamy- jaki prezent

Pomyśl nad tym, co mama lubi. Takie prezenty sprawiają najwięcej radości.

3 Ostatnio edytowany przez złata (2016-02-08 19:03:15)

Propozycje: koszulka ze zdjęciem ukochanej córeczki, album ze zdjęciami - wspominkowy, kubek, ręcznik, szlafrok z monogramem, dzień w spa, profesjonalna sesja zdjęciowa dla mamy, złota bransoletka, dzień na strzelnicy, budzik w kształcie tarczy z pistoletem do strzelania, żeby go wyłączyć, tort na zamówienie, zaparzarka do kawy, płyta specjalnie nagrana dla mamy z jej ulubioną muzyką i dedykacją, filiżanka z rosenthala, skórzane etui na chusteczki higieniczne do torebki, posprzątane mieszkanie, różne rodzaje dobrej herbaty z dzbankiem do jej zaparzenia, pies, szczotka elektryczna Zelmera, pokaz sztucznych ogni, portret mamy, kurs szydełkowania, obiad w dark restaurant, śniadanie do łóżka, tort z fontanną czekoladową, wizyta przystojnego masażysty, książka, magnes na lodówkę ze zdjęciem rodziny. To na razie tyle.

4

Może książka lub pakiet spa. Kup coś, co Mama lubi. Moja uwielbia czytać, więc jeśli nie mamy pomysłów to książki. My robiłyśmy ocieplacze na filiżanki z różnymi motywami z „Robótkami na drutach” Możesz coś wyszydełkować, lub zrobić na drutach. Narzutę, czy poduszki, dla mnie to jest od serca.

5 Ostatnio edytowany przez cslady (2016-02-09 14:32:03)

Moja mama też ma w tym roku okrągłe urodziny i zaczęłam już myśleć, co możnaby jej kupić z tej okazji. Wstępnie myślałam o zabraniu jej na jakiś fajny koncert oraz na podarowaniu jej vouchera do Spa spam. Myślę, że taki bon na określoną kwotę byłby fajnym prezentem smile W ogóle uważam, że wszelkie bony sa dobrym pomysłem - możemy dobrać rodzaj prezentu ale dajemy tez obdarowywanemu swobodę wyboru smile

6

Ja bym podarowała mamie coś praktycznego. Nie napisałaś tutaj ile masz mniej wiecej kasy tak wiec trochę cięzko jest konkretnie doradzić jaki prezent.  Proopnuje na przykład depilator. Nie jest to wcale taki duzy wydatek. Poszukaj promocji w sklepach. Sama ostatnio upolowałam w sklepie rtv Euro agd model Phillipsa oraz jestem z niego bardzo zadowolona Wykonany bardzo porządnie, posiada wiele dodatków takich jak końcówki. Poza tym w sklepie można brać sprzęt na raty tak więc nie jest to wcale taki duży wydatek.

7

Kiedyś daliśmy mamie w prezencie nasze zdjęcie (tzn. ja i rodzeństwo). Chcieliśmy by było naprawdę ładne, więc poszliśmy do profesjonalisty. Zdjęcie zrobił Pan Wojtek Kurek, ma bardzo fajne pomysły, wyobraźnię i w dodatku świetnie się z nim rozmawia, więc polecam wszystkim! Mama była zachwycona, zdjęcie w dużym formacie wisi w salonie!

8

Jeśli ma jakieś problemy to coś z leków. Brzmi strasznie, ale na przykład moja mama często narzeka, że nie chce wydawać pieniędzy na leki, które nie są konieczne, więc takie rzeczy jak np. suplementy chętnie od nas przyjmuje. Albo pakiet na masaże, bo bolą ją plecy. Z drobiazgów, to zawsze marzyła o lampionie z soli, do którego wkłada się tealighty (świeczki podgrzewacze), bo ładnie wygląda i daje ciepłe światło.

9

Ja długo głowiłam się nad prezentem dla Mamy, ale na dzień Matki, a nie urodziny. Jako ze moja kochana mamusia jest osoba która nie lubi jakichś niepotrzebnych pierdół tylko woli praktyczne prezenty, kupiłam jej komplet noży na Vobisie - http://www.vobis.pl/komplet-nozy-kuchen … 2182.html. Niestety na dzień matki wyjeżdzam, więc i tak nie dałabym jej tego dnia, więc jak tylko przesyłka doszła, pojechałam jej wręczyć, była bardzo zadowolona. Polecam praktyczne prezenty. smile

10

Ja raczej staram się kupować prezenty związane z zainteresowaniami, żeby naprawdę cieszyły osobę obdarowaną smile

11

A co myślicie o tym żeby postawić na zdrowie? Kiedyś zupełnie nie rozumiałam reklam Biovitalu, który był polecany jako prezent dla rodziców, ale odkąd moi rodzice przekroczyli pewien etap swojego życia, na prawdę uważam, że ich zdrowie jest najważniejsze. Teraz też przy okazji świąt znowu zaczynam się nad tym zastanawiać. Ostatnio słyszałam też o urzadzeniu do samobadania piersi wspierającego profilaktykę przed nowotworami. Taki BRASTER mógłby bardzo się przydać (zresztą sama mogłabym korzystać wink). Jak patrzę na statystyki związane z zachorowaniem po 50 roku życia, to aż mnie ciarki przechodzą. Nie wspominam już o tym, że chorują coraz młodsze kobiety (z których większość nie zalicza się do grupy ryzyka). Jakie są Wasze opinie na ten temat?

Posty [ 11 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » W KRĘGU DOMOWEGO OGNISKA » okrągłe urodziny mamy- jaki prezent

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024